Aktywne Wpisy
stefan_pmp +915
Jakiś śmieć śmie śmieć pytania do Jaśnie Wielmożnego Przedsiębiorcy łaskawie zatrudniającego i łaski wszelakie dającemu
#pracbaza
#pracbaza
bArrek +37
Może i amerykance mają te swoje halloween ale my na święto zmarłych mamy szczypki kocham szczypki!
Po czym doszli do władzy i sprowadzali 400tys/rok, informacje o problemach ustały. xD
Porażka po tępej propagandzie w TVP nie nauczyła, że należałoby się wysilić aby być choć odrobinę wiarygodnym? Może ludzie nie są AŻ TAK głupi za jakich ich macie?
#bekazpisu #polityka
A tutaj 14k takich świetnie zasymilowanych wg @Hussarian i jego lokalnego MOPSu, może któreś z tych zezwoleń sam wydał.
@Hussarian: Ja mam kontakt z MOIM lokalnym MOPS-em i ich opinie były zupełnie przeciwne! Dziękuję, obaliłem twój gównoargumencik.
Najlepsze jest to, że w większości przypadków te wszystkie spiny okazują się co najmniej zmaniupulowane, często to zwykłe kłamstwa i hipokryzja, ale ludzie to łykają.
@adrian1207: No nie są. Są trochę głupsi.
@adrian1207: Propaganda TVP osiągnęła swój cel. Wykształciła betonowy elektorat pisowi (pewnie jakieś 20% wyborców), który będzie na nich głosował bez względu na okoliczności, liczbę afer itd. Choćby im pis zabrał dom i pieniądze to i tak będą na nich głosować do śmierci.
@adrian1207: patrząc po komentach to spoko by byli tylko z nalepką "wpuszczeni przez pis" xD
@adrian1207:
25 milionów.
75 proc Polakow popiera pushbacki