Wpis z mikrobloga

Ostatni raz robiłem zakupy przez TORa jakoś 5 lat temu i od tamtej pory nie śledziłem tematu. Jaki market jest teraz popularny? Mialby ktoś polecić jakiegoś vendora z Polski? #narkotykizawszespoko #darkweb
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Raf696: jak ktoś ci tutaj poleci vendora to będziesz lżejszy o kilka stówek. niezmiennie od paru lat jest jedno polskie forum i jak o nim nie wiesz to c---a sie znasz i nie powinieneś tam wchodzic bo narobisz sobie problemow
  • Odpowiedz
@BrightBeamBuddha: to na tyle popularne forum że jak jakimś cudem ktoś je ominął nawet te 5 lat temu to znaczy ze jest ekstremalnym amatorem i pewnie wchodzi na tora z normalnego komputera bez zadnego vpn, tails itd. właśnie dlatego nie powinien szukać
  • Odpowiedz
  • 2
@placzek: typie, nie zesraj sie, wcześniej korzystałem z tego mieszkając w UK przez kilka lat i nie potrzebowałem żadnego forum xD Vendorzy są łatwo weryfikowalni poprzez system ocen w markecie, i raczej nie zaczyna się kupować od razu za kilka stówek. Spytałem tutaj żeby gdzieś zacząć i zasięgnąć opinii
  • Odpowiedz
@Raf696: ty mi k---a tlumaczysz jak działają markety i oceny na nich a sie pytasz na wykopie jakie są obecnie aktualne XDDDD
rozbieg zrób i p--------j sie w glowke o drzwi bo troche chyba ci sie p------o cos kto tutaj moze kogos pouczać
  • Odpowiedz
  • 0
@placzek: i w sumie rozumiem czemu siedzisz na tagu i wspolczuje - ktos komu sie w zyciu powodzi nie traci czasu na p-------------e sie do ludzi w internecie xD
  • Odpowiedz