Wpis z mikrobloga

  • 1
@SebastianEnriqueAlvarez @mac666 @Bejro hej Mirki chyba coś źle robiłem bo teraz ładnie powolutku kapało. Wcześniej nie moczyłem filtra. I chyba też wlewałem za dużo wody, teraz jak kolega mnie nauczył wlałem tylko trochę i poczekałem. Pyszna kawusia wyszła z kozim mleczkiem. A propos ślicznie wygląda to co zostaje na filtrze, aż by się chciało zjeść ale nie jedzcie bo niedobre xD. Dzięki chuopy.
  • Odpowiedz
  • 0
@SebastianEnriqueAlvarez wizę że też masz świra xd. Ja mam nawet super hiper wagę z odmierzaniem co do milligrama i czasem parzenia. Ale tak naprawdę to nie ma większych różnic czy dasz parę sekund dłużej krócej czy jest lekko inna temperatura, stopień zmielenia, palenia. Próbowałem wszystkiego a kawę mam premium bo laska pali kawę z odległych krajów. Są niektóre lepsze i to czuć ale w ogólnym rozrachunku różnice są kosmetyczne, szczególnie jeśli
  • Odpowiedz