Aktywne Wpisy
Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kury.
Jedną kura kosztuje ok 12 zł w sklepie. Kupcie 10 kur. Każda znosi jajko dziennie. Czyli inwestując 120 zł macie 10 zł dziennie. Po miesiącu macie 300 zł. Inwestujecie to dalej. W drugim miesiącu macie już 40 kur. Zarobek w 2 miesiącu to 1200 zł ma czysto. Kupujecie 100 kur. W 3 miesiącu macie 140 kur. Na koniec 3 miesiąca macie 4200 zł.
W 4 miesiącu inwestujecie wszystko w kury. Wasze stado wynosi 560 kur. Czyli po 4 miesiącach zarabiacie już 15000 zł miesięcznie. Od was zależy czy taki dochód pasywny wam odpowiada czy chcecie dalej inwestować w stado. Po więcej szkoleń z zakresu prowadzenia własnego biznesu zapraszam na priv. Mogę również wyłożyć pieniądze na pierwsze kury w zamian za 15% od waszego zarobku przez pierwsze 10 lat #biznes #pracbaza
@Itslilianka: jestem chętny, będę potrzebował dużo kur bo mam przeczucie że będą często myliły kurnik z piekarnikiem
To są bardzo uspokajające zwierzęta. Możesz sobie usiąść i patrzeć jak grzebią. Z tego co wiem to obniża to ciśnienie i uspokaja ¯_(ツ)_/¯
Chciałbym mieć kiedyś kury (ʘ‿ʘ)
Te 12 złotych to chyba za pisklę z dostawą do tego kasa na specjalne lampy, pasze.
Odpisuje na coś podobnego do pasty