Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: dla każdego coś miłego, to tak jakbyś się dziwił że ludzie jedzą w restauracji, a ty nie rozumiesz bo sobie w domu gotujesz ze zdrowych produktów z działki od rolnika.
Chce ci się, to na zdrowie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): To kwestia ukształtowania umysłu, podejścia do bliskości, fizyczności, zbiegu wydarzeń w twoim życiu, umiejętności radzenia sobie z ciśnieniem i popędem, człowiek napalony ma całkiem inne działanie, jest zdolny do różnych rzeczy. Na takie coś ma nawet wpływ taka pierdoła jak wzór jakiegoś podejścia do czegoś który zaszczepili albo skrzywili ci rodzice. Ogólnie to na 100% znalazły by się podobne czynniki które doprowadzają do tego że ludzie korzystają z
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): .

idę do obcej osoby którą nie znam, obce mieszkanie, z portfelem i telefonem, nie wiem co mnie czeka, kogo zastane, czy to nie scam, czy ktoś się nie dowali do mnie, nie daje nikomu znać gdzie i po co idę

Wiem, że to pasta, bo było wiele razy to wklejane na tym tagu, ale aż musiałem zacytować:D
Ciekawe czy jak idziesz do nowej koleżanki, np. poznanej w pracy,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @kaminarii Divy kur jak to brzmi w ogóle
( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnie słowo diva to chyba z greckiego pochodzi oznacza muze/artystke, ale wykopki nie wiadomo dlaczego przerobiły to na znaczenie "dziwki" ¯_(ツ)_/¯ a diving XD to brzmi jak jakieś hobby XDDD

• Odpowiedz
ale wykopki nie wiadomo dlaczego przerobiły to na znaczenie "dziwki" ¯(ツ)

@mirko_anonim: Przypisywanie wszystkiego co się nie podoba do 'wykopków' klasyk xD To akurat nie jest wymysł tutejszy, tylko z forum garso. Tak się 'przyjęło', każdy wie o co chodzi i się używa tego zamiennie, wyrąbane. Mowa potoczna się zmienia.
Analizowanie tego i używanie jako argumentu do szkalowania, beka xD
  • Odpowiedz