Wpis z mikrobloga

Lewaki niby takie tolerancyjne, ale wspomnij, że zagłosowałeś na Hernik-Zajączkowską i już dostajesz łatkę spermiarza, który się naoglądał plakatów z nią i zagłosował p-----m. Tymczasem prawdziwi spermiarze są na paradach gejów i lesbijek, bo jak nazwać kogoś, kto nie panuje nad swoim popędem i musi przebierać się za babę, psa albo helikopter. Ale to głosowanie na przeciętnie atrakcyjną, zadbaną kobietę, tylko bez kolorowego gówna zamiast włosów, kolczyka w piżdzie i tatuażu, nie chwalącą się 10 aborcjami, do tego wypowiadającą się z sensem i bez krzyków jest creepy. Lewactwo postawiło świat do góry nogami, wzięło nas za zakładników i jeszcze udaje, że to z nami jest coś nie tak.

#wybory #konfederacja #bekazlewactwa #polityka
zonobijca - Lewaki niby takie tolerancyjne, ale wspomnij, że zagłosowałeś na Hernik-Z...

źródło: 20240610_131917

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mnie osobiście odrzuca od konfedorusji drugi fakt, mianowicie "leave pisowców alone".

@mrKuaku: Czyli odrzuca cię kłamliwa propaganda. Nic odkrywczego.
  • Odpowiedz
@zonobijca: E tam, nie jestem za Konfą, ale jestem ciekaw jak się sprawdzi ta pani. Nie ma co od razu dyskredytować. Bo wyglądać to sobie można... Ale teraz będzie sprawdzian z umiejętności, wiedzy, merytkoryki, sprawczości, komunikacji, etc.
  • Odpowiedz
@zonobijca: chodzi o to że jest chuda i dość wysoka. Można mówić różne rzeczy ale zawsze jak baba jest chuda i ma chude ręce i wysoka dość więc nogi długo wyglądają to jest atrakcyjna ogólnie. Plus długie włosy. Wiem że są jakieś odmieńce co mówią że musi mieć ciało itp ale no sorry…
  • Odpowiedz
@Bury_Zenek: Zgadzam się, Biedroń nie bił swojej matki, ale ty swoją tak i jest to prawda, tak jak napisałeś.

@Salam-Abdul-Al-Stulejari Czyli żadnych konkretnych informacji, jak w przypadku Biedronia. Oskarżenia, które trafiły do wiadomości publicznej, a powtórzone wiele razy stały się prawdą dla wielu odbiorców.
Nie wykluczam ani potwierdzić nie mogę, więc tego typu informacje traktuję z dużym dystansem.
  • Odpowiedz
@krne: Oczywiście, jest to tylko smaczek usłyszany parę razy, którym należy się podzielić na wykopie. Ale czym by było mirko gdyby nie takie ploteczki? Przecież w takich sprawach nigdy się nie dowiesz prawdy, bo ewunia nie wyjdzie przed kamerę i nie powie że pare lat temu parówkowy zaraził ją jakimś syfem, bo niedługo potem przecież ohajtała się ze swoim obecnym kukoldem i jakby to wyglądało? Ja bardziej traktuję środowisko konfy
  • Odpowiedz
@zonobijca:

Prawda jest taka, że głosowaliście na karynę spod żabki, bo jest taka jak wy konfederaci.

Wracajcie do oglądania patogal i tiktoków Mentzena, bo taki jest wasz majestat.
  • Odpowiedz