Lewaki niby takie tolerancyjne, ale wspomnij, że zagłosowałeś na Hernik-Zajączkowską i już dostajesz łatkę spermiarza, który się naoglądał plakatów z nią i zagłosował p-----m. Tymczasem prawdziwi spermiarze są na paradach gejów i lesbijek, bo jak nazwać kogoś, kto nie panuje nad swoim popędem i musi przebierać się za babę, psa albo helikopter. Ale to głosowanie na przeciętnie atrakcyjną, zadbaną kobietę, tylko bez kolorowego gówna zamiast włosów, kolczyka w piżdzie i tatuażu, nie chwalącą się 10 aborcjami, do tego wypowiadającą się z sensem i bez krzyków jest creepy. Lewactwo postawiło świat do góry nogami, wzięło nas za zakładników i jeszcze udaje, że to z nami jest coś nie tak.
@zonobijca: Lewaki są za tolerancją oraz za tym, żeby teraz wszędzie były kobiety. No chyba, że ta kobieta ma inne przekonania, to już ani bycie kobietą, ani tolerancja nie ma znaczenia xD
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: @Bury_Zenek A to co piszecie jest w ogóle prawdą czy to oskarżenia podobne do tych, że Biedroń bił własną matkę, ale chyba ciężko o potwierdzenie tego?
@krne: no podobno korwin zarażał chorobami wenerycznymi większość laseczek już od czasów UPRu. Co jakiś czas jak konfederuchy zaczynają się kłócić i obrzucać wzajemnie gównem na discordach to wychodzą takie kwiatki
@zonobijca: E tam, nie jestem za Konfą, ale jestem ciekaw jak się sprawdzi ta pani. Nie ma co od razu dyskredytować. Bo wyglądać to sobie można... Ale teraz będzie sprawdzian z umiejętności, wiedzy, merytkoryki, sprawczości, komunikacji, etc.
@zonobijca: chodzi o to że jest chuda i dość wysoka. Można mówić różne rzeczy ale zawsze jak baba jest chuda i ma chude ręce i wysoka dość więc nogi długo wyglądają to jest atrakcyjna ogólnie. Plus długie włosy. Wiem że są jakieś odmieńce co mówią że musi mieć ciało itp ale no sorry…
@Bury_Zenek: Zgadzam się, Biedroń nie bił swojej matki, ale ty swoją tak i jest to prawda, tak jak napisałeś.
@Salam-Abdul-Al-Stulejari Czyli żadnych konkretnych informacji, jak w przypadku Biedronia. Oskarżenia, które trafiły do wiadomości publicznej, a powtórzone wiele razy stały się prawdą dla wielu odbiorców. Nie wykluczam ani potwierdzić nie mogę, więc tego typu informacje traktuję z dużym dystansem.
@krne: Oczywiście, jest to tylko smaczek usłyszany parę razy, którym należy się podzielić na wykopie. Ale czym by było mirko gdyby nie takie ploteczki? Przecież w takich sprawach nigdy się nie dowiesz prawdy, bo ewunia nie wyjdzie przed kamerę i nie powie że pare lat temu parówkowy zaraził ją jakimś syfem, bo niedługo potem przecież ohajtała się ze swoim obecnym kukoldem i jakby to wyglądało? Ja bardziej traktuję środowisko konfy
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Ja bym chyba nawet nie miał ochoty czytać tego typu rzeczy. Nie dlatego, że nie chcę wiedzieć tego czy tamtego, ale płotki pewnie zbyt wiele ciekawego do powiedzenia nie mają.
Mówcie co chcecie o PRL, ale loga przedsiębiorstw z tamtego okresu są kreatywne i z smakiem. Nie to co teraz z tym mimo że minimalizmem okropnym wykonaniem. #polska #prl
#wybory #konfederacja #bekazlewactwa #polityka
źródło: 20240610_131917
Pobierz@deziom: czy ta s----a jest teraz z tobą w pokoju? xDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@mrKuaku: Czyli odrzuca cię kłamliwa propaganda. Nic odkrywczego.
@zonobijca: xDD
źródło: FH81ehZX0AA7DLS
Pobierz@Salam-Abdul-Al-Stulejari Czyli żadnych konkretnych informacji, jak w przypadku Biedronia. Oskarżenia, które trafiły do wiadomości publicznej, a powtórzone wiele razy stały się prawdą dla wielu odbiorców.
Nie wykluczam ani potwierdzić nie mogę, więc tego typu informacje traktuję z dużym dystansem.
@zonobijca: xDDDDDDDD
typ co zagłosował na lep na spermiarzy i robi z niej drugą Golde Meir żeby się usprawiedliwić
Prawda jest taka, że głosowaliście na karynę spod żabki, bo jest taka jak wy konfederaci.
Wracajcie do oglądania patogal i tiktoków Mentzena, bo taki jest wasz majestat.