Aktywne Wpisy
Czupakabra82 +153
#sebastianmajtczak #majtczak #afera #polskiedrogi #wykop #bialek #faktytvn
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
36873 +381
Podajcie mi profile do instagrama #frajerzyzmlm których obserwujecie, zbiorę ich w jednego docsa i za pół roku sprawdzimy, którzy wciąż działają oraz ilu jest obecnych na dlugi.info ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm
Ja wiem, ze obecnie Lewica poza Razem to same zera jak Ziobro i czasy Millera, Lempickiej, Belki juz dawno minely, ale nadal to partia, ktora dala podwaliny pod rzady PO-PSL. Reformy jakie pizgali w latach 2001-2005 to naprawde najlepsze co spotkalo Polakow.
Szkoda, ze opamietanie juz nie przyjdzie zwlaszczs wsrod was mlodych co wiedze czerpiecie z kanalu zero czyli Stanowskiego i dzikiego trenera. #polityka
A co do konfy... na szczescie z tego sie wyrasta. A nikt nie jest wiecznie mlody.
może popracuj nad umiejętnością budowania wypowiedzi? odnoszę wrażenie, że przy pisaniu tego wysrywu spaliłeś ostatnie szare komórki
Ja bym się wstydziła popierać aktywiszcza i tańczące posłyszcza XD
@GrochenMochen: Zwłaszcza uwłaszczenie się kulczyków i innych s---------w. Jak tam wiecznie remontowana A4 i zakaz budowania dróg równoległych- zmalały urosły?
A może Autostrada Wielkopolska, jedna z najdroższych w Europie?
Rzeczywiście - czerwone ścierwa uwłaszczyły się na panśtwowym, faktycznie najlepsze co spotkało Polaków xD
@GrochenMochen: ale wiesz, że można jednocześnie nie popierać konfederacji - uważam ich za szkodników, dla których nie powinno być miejsca w polityce - i uważać lewicę za niepoważną partię?
Lewica to partia złożona z debili. I to jest fakt nie opinia. Oni z uporem maniaka, powtarzają od lat te same błędy.
@GrochenMochen: z Razem też, w tym problem
Prawie, bo mnie z Imperium Rzymskim łączy więcej niż neo-Lewicę z Lewicą.