Aktywne Wpisy

tomekb1999 +407
Wkurzają mnie przymocowane nakrętki przy kefirach i jogurtach pitnych bo jak pije z tym to kapie mi po mordzie, a jak próbuję to oderwać to się upaćkam albo wyleję ten jogurt.
#niepopularnaopinia #oswiadczenie
#niepopularnaopinia #oswiadczenie

Lewusx +186
24 dni do debiutu w IFBB PRO. (federacja gdzie moze startowac w mojej kategorii okolo 15 polakow obecnie, bardzo prestizowa)
Kalorii jeszcze mniej, aktywnosci jeszcze wiecej, ale zaczyna sie robic konkretnie. :)
@Poemat walcze o te pozy bokiem i wychodzi co raz lepiej.
Kalorii jeszcze mniej, aktywnosci jeszcze wiecej, ale zaczyna sie robic konkretnie. :)
@Poemat walcze o te pozy bokiem i wychodzi co raz lepiej.
źródło: F3AC234C-861C-4E41-A8CD-F29CA727A315
Pobierz

#bekazprawakow #bekazpisu #polityka #4konserwy #neuropa
źródło: temp_file2239246800197721345
Pobierzźródło: Screenshot 2024-06-09 at 10-53-47 Czy zostaliśmy oszukani w sprawie rzekomego morderstwa aktywistów klimatycznych
Pobierzźródło: temp_file643130334518746253
PobierzA to że każdy normalny wykopek próbuje prostować ich fejki to masz złudne wrażenie że każdy jest opłacony.
Ponadto widoczne zwoływanki do zakopywania i wykopywania, zwolywanki do minusowania komentarzy oraz zgłaszania do moderacji.
@Aiusteia: Ja znam takich co zrobili całą "karierę" polityczną na trupie... męża. No jeszcze pomógł photoshop.
źródło: retusz-1536x864
Pobierz@Aiusteia: Najbardziej mnie rozjebuje, że koleś odstrzelić blokujących drogę i tym samym wykopkom nie przeszkadzało potem jednocześnie chwalić rolników gdy sami blokowali drogi. Blokady przez kogoś kogo lubią super. Blokady przez kogoś kogo nie lubią zabić.
Czyli po prostu chodzi by zabić ludzi o innych
@Aiusteia: NIEEEEE TRZEBA SZYBKO ZATUSZOWAĆ SPRAWĘ ŻOŁNIERZY BO UŚMIECHNIĘTNA POLSKA TRACI POPARCIE
źródło: comment_1587470165mKvfUhhrzDZVXQtieQCwXw
Pobierz@open_or_die: Piszesz to we wpisie zielonki założonej 3 tygodnie przed wyborami, która nie ma żadnej aktywności oprócz agitacji wyborczej.
A przytaczasz tą historyjkę żeby od czego odwrócić uwagę? OD CZEGO CHCESZ ODWRÓCIĆ UWAGĘ CIULU xD