Wpis z mikrobloga

@Mezomorfix dlatego przed każdymi wyborami fajnokremlaki pojawiają się z kontami które były głównie założone przed prezydenckimi w 2015 i nie mają żadnej aktywności oprócz agitacji wyborczej.
A to że każdy normalny wykopek próbuje prostować ich fejki to masz złudne wrażenie że każdy jest opłacony.
  • Odpowiedz
@open_or_die: No tak. Wystarczy pokłócić się z jakimś neuropkiem i gość zacznie wysyłać ci pogróżki po czym dostajesz bana za byle Gowno. Ilu tych „prawakow” prowadzi kronikę banów kto na ile dostał który raz z rzędu?
Ponadto widoczne zwoływanki do zakopywania i wykopywania, zwolywanki do minusowania komentarzy oraz zgłaszania do moderacji.
  • Odpowiedz
Czasami sobie myślę, czemu główna to taki ściek i czemu konfederopis buduje narrację na trupach? A potem sobie przypominam, że rok temu podniecali się mordercą.

@Aiusteia: Najbardziej mnie rozjebuje, że koleś odstrzelić blokujących drogę i tym samym wykopkom nie przeszkadzało potem jednocześnie chwalić rolników gdy sami blokowali drogi. Blokady przez kogoś kogo lubią super. Blokady przez kogoś kogo nie lubią zabić.

Czyli po prostu chodzi by zabić ludzi o innych
  • Odpowiedz
  • 1
@Aiusteia Może mam ci przypomnieć, hipokryto, jaka to organizacja powiązana z którą stroną polityczną dwukrotnie błędnie rozgłaszała przynależność polityczną najpierw Mikołaja B., a potem tego gościa, co zastrzelił policjantów w radiowozie? xD
  • Odpowiedz
dlatego przed każdymi wyborami fajnokremlaki pojawiają się z kontami które były głównie założone przed prezydenckimi w 2015 i nie mają żadnej aktywności oprócz agitacji wyborczej.

A to że każdy normalny wykopek próbuje prostować ich fejki to masz złudne wrażenie że każdy jest opłacony.

@open_or_die: Piszesz to we wpisie zielonki założonej 3 tygodnie przed wyborami, która nie ma żadnej aktywności oprócz agitacji wyborczej.
  • Odpowiedz