mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
M.....s
@mirko_anonim: Już lepiej zostań pedałem
8
Luke_Skywalker88
@Zardzewialy_Szczur ale jak zapakujesz SI w robota wyglądającego jak samica to jesteśmy w domu xd
1
Zardzewialy_Szczur
Zardzewialy_Szczur
@mirko_anonim: Według mnie nawet umawianie się z osobami w takim wieku jest "niesmaczne" (ujmując to delikatnie).

Według mnie lepiej zaczekać te kilka lat na rozwój SI (albo pozostać samotnym). Wydaje mi się że SI nie zastąpi w pełni relacji z realną osobą (bo część hormonów odpowiedzialnych za przywiązanie i pociąg, wytwarza się częściowo za sprawą kontaktu fizycznego), ale będzie wystarczającym substytutem.
0
Zardzewialy_Szczur
Zardzewialy_Szczur
@Luke_Skywalker88: Podejrzewam że jest to możliwe (a na pewno za ileś lat, jak już się to rozwinie), aczkolwiek zapewne będzie to bardzo drogie, więc nie dla każdego.
0
Luke_Skywalker88
@Zardzewialy_Szczur: Kurtyzany tez nie są tanie, a co dobiero redpillowskie bawienie sie w maxxingi, także zawsze jakies wyjście. Lepsze taki eniż nic
0
Zardzewialy_Szczur
Zardzewialy_Szczur
@Luke_Skywalker88: Zgadzam się z Tobą
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Oczywiste że na turnusach wypoczynkowych. Ale raczej się przy starszych kręcą.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
0
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
Zardzewialy_Szczur
Zardzewialy_Szczur
@mirko_anonim: @mirko_anonim: Poziom rozwinięcia SI teraz a 15 lat to niebo a ziemia. ChatGPT ma już opracowane mniej więcej alogrytmy które potrafią wyrażać się w sposób ekspresywny i emocjonalny (w sensie wytwarzać taki głos), czy też rozpoznawać i opisywać zdjęcia.

Tu masz przykładowe filmy:
https://www.youtube.com/watch?v=HU_4vMu9xFI
https://www.youtube.com/watch?v=vgYi3Wr7v_g

Tak więc, w mojej opinii, przy zmianach jakie nastąpiły będzie możliwe poprawienie sytuacji, pod kątem ulżenia w samotności mężczyzn, poprzez stworzenie SI
0