Dużo przemyśleń, ale czy coś z tego będzie to nie wiem
Miałem już doświadczenia z LSD, że na tripie oświecenie i te sprawy, a następny dzień jak wszystkie inne - powrót do rutyny i przyzwyczajeń
Tutaj podobnie - przykładowo no prawda jestem egoistą i nie mam relacji z innymi ludźmi (na co normalne nawet nie zwracam uwagi) - no ale trip schodzi i nic
@przegrywam_przez_miasto: W integrację polecam kilka skill pointów wydać. Napisz sobie intencje jakie masz przed tripem na kartce, w trakcie spisz myśli, a po... no niestety trzeba będzie te wszystkie "odklejone" pomysły np. chęć do życia wdrożyć. Na ogół to polecam psychoterapię, tylko nie CBT. Psychodynamiczna dobrze się u mnie sprawdza. Same psychodeliki Cię nie uratują, ale mogą być wartościowym drogowskazem jak nauczysz się je czytać. Pozdrawiam
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
chyba tylko na oko, niby 1 gram suszonych cubensisów ma 10 mg psylocybiny
przygotuj się dobrze i dokonaj na tripie analizy swojego życia
Dużo przemyśleń, ale czy coś z tego będzie to nie wiem
Miałem już doświadczenia z LSD, że na tripie oświecenie i te sprawy, a następny dzień jak wszystkie inne - powrót do rutyny i przyzwyczajeń
Tutaj podobnie - przykładowo no prawda jestem egoistą i nie mam relacji z innymi ludźmi (na co normalne nawet nie zwracam uwagi) - no ale trip schodzi i nic