Aktywne Wpisy
JWP1 +191
#wroclaw XD to zdjęcie to nie jest jakaś opuszczona rudera, to zamieszkane mieszkanie na nowowiejskiej. Baba trzymała tam ze sobą gołębie luzem...
Foto- straż miejska z Wrocławia
Foto- straż miejska z Wrocławia
źródło: 1000008455
PobierzPanowie, p---------m dziś w kraweznik i zderzak wygląda jak zdjęciu. Zna się ktoś chociaż trochę na tym czy da się to jakoś punktowo pomalować u lakiernika czy cały zderzak? #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_0FDC6E58-20BB-4537-9A3C-633F0F64A2AA
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Ja chcę człowiekowi pomoc szukając jakiegokolwiek rozwiązania problemu.
Znam osoby które są mega introwertykami, osoby które mają Aspergera i są w stanie funkcjonować w społeczeństwie niestety przy pomocy farmakologii.
Jeżeli ktoś wpada w skrajne zachowania i nie jest w stanie normalnie funkcjonować to bym próbował wszystkiego by nie
Bo z postu bije taki "niedasie'zym" ze az zeby trzeszcza.
Jak ktos przepiwniczal w domu, a potem poszedl na srtudia z nadzieja ze cos sie odmieni, a robi dokladnie to samo co wczesniej, no to co tutaj wiecej doradzic.
Juz nawet wysmiewane wyjdz do ludzi i idz pobiegaj, ma wiecej sensu, niz to koniec dla
Poza tym wiele osób ma zaburzenia nie wiedząc o tym, idą do psychiatry który im przypisuje szamańskie tabletki i jakoś ich to podnosi.
Ja się nie sile na rozwiązanie przez farmakologie ale czasami warto
Dodajmy do tego, że przy benzo nie mozna pić, a siłą rzeczy jak się chce socjalizowac ze studentami i chodzic na imprezy to ma problem.