Wpis z mikrobloga

Na siłowni są jacyś mili i bardziej otwarci ludzie niż wszędzie indziej. Jak przyjdę po południu gdy jest większy ruch to nikt nie ma problemu gdy zrobimy razem na tym samym stanowisku i nie ma znaczenia czy chłopak czy dziewczyna. Dzisiaj na siłowni m----n zapytał mnie czy mówię po angielsku a ja, że tak i poprosił by zrobić mu zdjęcie, fajny ziomek na koniec do mnie powiedział " Perfect, thank you bother I appreciate it". Drobna rzecz a cieszy i może zrobić resztę dnia. #mikrokoksy #silownia
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegro_pisarz: moja siostra chodzi, to mówi że normalnie zbija piony z byczkami co tam chodzą od lat. Tylko właśnie stare grażyny po 40-stce co tam chodzą na fitness się na nią gapią z zawiścią, pewnie jej zazdroszczą figury
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: nic dziwnego, im ktoś bardziej s---------y niemiły i buracki tym mniejsza szansa, że regularnie dba o siebie w ten sposób, siłownia też odstresowuje, więc o ile ktoś nie jest sterydziarzem z poprzepalanymi stykami to będzie raczej bardziej zrównoważony niż średnia krajowa
  • Odpowiedz
@dominges08: tych to akurat nie rozumiem xD czasem zerkam na ludzi i np. jak ja zaczynam rozgrzewkę i ktoś jest przy racku robiąc siady to jak mija 2/3 mojego treningu i ten ktoś dalej siada. Albo jak są kobitki ponad godzinę robiące na orbitreku czy zmiana co jakiś czas orbitrek/bieżnia
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz mi siady zajmują pewnie z 30 minut. ( ͡º ͜ʖ͡º)
3 serie właściwe z przerwami po 3-5 minut kazda + poprzedzone kilkoma seriami rozgrzewkowymi (dokladanie po 30 kg i po 2 powtórzenia I tak do dojścia do właściwego ciezaru) + rozgrzewka w postaci mobilek i już Ci schodzi pół treningu na jednym ćwiczeniu.

Szkoda mi zdrowia zeby je ryzykowac dla 10 minut oszczednosci czasu, tym
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: mi na ławie czy siadach potrafi zejść z 40 minut akurat bo 6 serii właściwych a przed nimi mam jeszcze serie rozgrzewkowe, a przed każdą ciężką serią na ławie potrzebuję zazwyczaj kilka minut przerwy to się tak to rozciąga
Tak więc jak ktoś się mnie pyta ile mi zostało serii to z b---y odpowiadam że lepiej mu wyjdzie jak se na zmiane zrobimy
  • Odpowiedz
Dzisiaj na siłowni m----n zapytał mnie czy mówię po angielsku a ja, że tak i poprosił by zrobić mu zdjęcie, fajny ziomek na koniec do mnie powiedział " Perfect, thank you bother I appreciate it". Drobna rzecz a cieszy i może zrobić resztę dnia.

@przegro_pisarz: Pan M----n pochwalił p0laka i zrobił mu tym dzień xD
Testo by tego lepiej nie wymyślił xD
  • Odpowiedz