Na siłowni są jacyś mili i bardziej otwarci ludzie niż wszędzie indziej. Jak przyjdę po południu gdy jest większy ruch to nikt nie ma problemu gdy zrobimy razem na tym samym stanowisku i nie ma znaczenia czy chłopak czy dziewczyna. Dzisiaj na siłowni m----n zapytał mnie czy mówię po angielsku a ja, że tak i poprosił by zrobić mu zdjęcie, fajny ziomek na koniec do mnie powiedział " Perfect, thank you bother I appreciate it". Drobna rzecz a cieszy i może zrobić resztę dnia. #mikrokoksy #silownia
@przegro_pisarz: moja siostra chodzi, to mówi że normalnie zbija piony z byczkami co tam chodzą od lat. Tylko właśnie stare grażyny po 40-stce co tam chodzą na fitness się na nią gapią z zawiścią, pewnie jej zazdroszczą figury
@przegro_pisarz nic mnie tak nie w-----a jak pytanie czy możemy robić na zmianę. Typie poczekaj 10 min i sprzęt będzie wolny. Nie musimy za każdym razem wszystkiego przestawiać bo robimy na zmianę
@przegro_pisarz: Nie miałem nigdy problemu z ludźmi na siłowni. Zawsze mili, uczynni, pomocni, uśmiechnięci albo skupieni. Jedynie czasem jakiś brudas nie wytarł ławki po sobie albo ciężaru nie odłożył na miejsce.
@przegro_pisarz: nic dziwnego, im ktoś bardziej s---------y niemiły i buracki tym mniejsza szansa, że regularnie dba o siebie w ten sposób, siłownia też odstresowuje, więc o ile ktoś nie jest sterydziarzem z poprzepalanymi stykami to będzie raczej bardziej zrównoważony niż średnia krajowa
@dominges08: tych to akurat nie rozumiem xD czasem zerkam na ludzi i np. jak ja zaczynam rozgrzewkę i ktoś jest przy racku robiąc siady to jak mija 2/3 mojego treningu i ten ktoś dalej siada. Albo jak są kobitki ponad godzinę robiące na orbitreku czy zmiana co jakiś czas orbitrek/bieżnia
@przegro_pisarz mi siady zajmują pewnie z 30 minut. ( ͡º͜ʖ͡º) 3 serie właściwe z przerwami po 3-5 minut kazda + poprzedzone kilkoma seriami rozgrzewkowymi (dokladanie po 30 kg i po 2 powtórzenia I tak do dojścia do właściwego ciezaru) + rozgrzewka w postaci mobilek i już Ci schodzi pół treningu na jednym ćwiczeniu.
Szkoda mi zdrowia zeby je ryzykowac dla 10 minut oszczednosci czasu, tym
@przegro_pisarz: mi na ławie czy siadach potrafi zejść z 40 minut akurat bo 6 serii właściwych a przed nimi mam jeszcze serie rozgrzewkowe, a przed każdą ciężką serią na ławie potrzebuję zazwyczaj kilka minut przerwy to się tak to rozciąga Tak więc jak ktoś się mnie pyta ile mi zostało serii to z b---y odpowiadam że lepiej mu wyjdzie jak se na zmiane zrobimy
Dzisiaj na siłowni m----n zapytał mnie czy mówię po angielsku a ja, że tak i poprosił by zrobić mu zdjęcie, fajny ziomek na koniec do mnie powiedział " Perfect, thank you bother I appreciate it". Drobna rzecz a cieszy i może zrobić resztę dnia.
@przegro_pisarz: Pan M----n pochwalił p0laka i zrobił mu tym dzień xD Testo by tego lepiej nie wymyślił xD
Jest jakaś apka, gdzie mogę tworzyć taski do wykonania dla #niebieskiepaski a on dla mnie? I taka, że mogłabym mu odhaczać wykonane taski (lub nawet je oceniać)
Komentarz usunięty przez moderatora
3 serie właściwe z przerwami po 3-5 minut kazda + poprzedzone kilkoma seriami rozgrzewkowymi (dokladanie po 30 kg i po 2 powtórzenia I tak do dojścia do właściwego ciezaru) + rozgrzewka w postaci mobilek i już Ci schodzi pół treningu na jednym ćwiczeniu.
Szkoda mi zdrowia zeby je ryzykowac dla 10 minut oszczednosci czasu, tym
Tak więc jak ktoś się mnie pyta ile mi zostało serii to z b---y odpowiadam że lepiej mu wyjdzie jak se na zmiane zrobimy
@przegro_pisarz: Pan M----n pochwalił p0laka i zrobił mu tym dzień xD
Testo by tego lepiej nie wymyślił xD