Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +287
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
nieocenzurowany88 +177
https://japantoday.com/category/national/tokyo-govt-to-launch-dating-app-to-boost-birth-rate
W sumie to może być ciekawy eksperyment, co się stanie jeśli apka randkowa faktycznie będzie miała na celu dobieranie ludzi w pary, a nie tylko jak najdłuższe dojenie hajsu z premium.
#swiat #ciekawostki #tinder #japonia
Dla Tindera najgorszą możliwą sytuacją jest to gdy dwie osoby postanowią się ze sobą zejść. Tinder wtedy traci dwie osoby które mogłyby płacić za premium. Dlatego wszystkie apki randkowe wyglądają jak wirtualne kasyna a nie jak coś co powinno pomagać w znajdywaniu drugiej połówki.
@lewoprawo: Już jest coś takiego, Facebook Randki, nie ma tam żadnego premium, widzisz kto cię polajkował itd.
@nyanian: Tam to Ci raczej powiedzą:
Sajo-nara
Nic z Japonii, jedNA czy dwie z Tajwanu I TYLE.
@CeasingDig40K true, ale to i tak jakoś mało tam fajnych, konkretnych kobiet.
@Ilirian: bez kitu, nigdy o tym nie pomyślałem, ciekawa myśl.
@lewoprawo: tam jest raczej kult udawania z--------u. Trzeba siedzieć w robocie i przekładać kartki z lewej na prawą i z powrotem, byle nie wyjść przed szefem bo wtedy musisz popełnić rytualne bukkake.
@smallboobslover: Akurat w Krakowie często można trafić na azjatki czy dziewczyny z innych krajów na FB Randki i zauważyłem, że jest dużo więcej takich "szarych myszek" względem innych apek
ci ciekaew w Polsc ejest niższa demografia niż w Japonii ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale tak działa rozdupczenie prowincji i kultura hedonistyczno zapeirdolowa w aglomeracjach podlana j------m nas na hajs przez nomenklature za pomocą betonu i usług publicznych kosmicznie drogich i nieefektywnych.