Aktywne Wpisy

NdFeB +31
Najnudniejsza, najgorsza, z brzydką upośledzoną bohaterką, która pasuje do świata Star Wars jak Waldek Kiepski do Elden Ringa, gra z serii. 90% gry polega na skradaj się jak p---b i uśpij wroga uderzeniem pięści. Tak nawet space troopera w pełnej zbroi. 2 typy "łamigłówek" obrażających inteligencję graczy. A recenzje na dużych kanałach wystawiają temu paszkwilowi same laurki. Przecież to jest korupcja i kuriozum. Jakaś j----a prowokacja, bo tak źle to dawno nie
źródło: 1000054440
PobierzWykopki z Wrocławia. Mam kilka pytań.
1. Gdzie zabrać obcokrajowca żeby spróbował polskich dan ale w takim średnim standardzie? Nie za drogo ale smacznie.
2. Czy są jakieś kolumbijskie knajpy we Wrocławiu? Albo coś związanego z Kolumbia? Kojarzę że jakaś kawiarnia jest chyba ale nie pamiętam gdzie.
3. Czy sa problemy z parkowaniem w centrum a jeśli tak to czy polecacie jakieś miejsce do parkowania bez opłat?
#wroclaw #jedzenie
1. Gdzie zabrać obcokrajowca żeby spróbował polskich dan ale w takim średnim standardzie? Nie za drogo ale smacznie.
2. Czy są jakieś kolumbijskie knajpy we Wrocławiu? Albo coś związanego z Kolumbia? Kojarzę że jakaś kawiarnia jest chyba ale nie pamiętam gdzie.
3. Czy sa problemy z parkowaniem w centrum a jeśli tak to czy polecacie jakieś miejsce do parkowania bez opłat?
#wroclaw #jedzenie

Przewage w piechocie na linii frontu ma
@robertkk: XD, ale niech będzię że mają RUS przewage
@robertkk:
Skąd taki wniosek? Mam dokładnie przeciwny. No chyba, że stawiasz na równi murzyna z Afryki albo oszczymura z łagu z ukraińskim ochotnikiem po kilku miesiącach na froncie.
I są w dupę 0.5mln ludzi (wliczając rannych)
Nie wygląda to na geniusz planowania
Ale on porównuje umiejętności poszczególnych żołnierzy na froncie.
Nie sądzę. Na okupowanych terytoriach jakoś ci Ukraińcy żyją. Tzn. ja nie mówię, że mają się poddać. Po prostu, jakakolwiek decyzja w tym momencie będzie zła. Nie ma dobrego wyjścia. Nie ma już dobrych i FAJNYCH decyzji.
Nie wiem dlaczego Rosjanie tak postąpili w tych miejscach. Pisanie, że Rosjanie będą mordować wszystkich dla zasady, to debilizm. I tylko skrajny debil mógłby coś takiego wypocić ¯\(ツ)/¯
https://wykop.pl/link/7456147/w-kacapskiej-telewizji-dyskutuja-o-unicestwieniu-wszystkich-polakow