Aktywne Wpisy

zlotybrek +19
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz
Dzwiekoszczelny +41
Panowie, wchodzę do tego pociągu, a w zasadzie zaczynam przygodę ;>
Przygotujcie się na nową konkurencję hehe
#programowanie #programista15k #pracait
Przygotujcie się na nową konkurencję hehe
#programowanie #programista15k #pracait
źródło: image
Pobierz

#ps3 #ps4 #ps5
źródło: temp_file9142324264376943345
PobierzAcziwmentoza. Straszna choroba.
10 000 platyn to by pewnie z 40 lat zajelo
Nawet biorąc pod uwagę fakt, że pewnie 90% z nich to jakieś gownogierki w których te platynę zdobywa się w 15 min
źródło: IMG_0349
PobierzSam lubię zbierać platyny, mam już 70 ale gram tylko w gry które lubię. Granie w cokolwiek aby tylko trofeum wpadło to nadal dla mnie niepojęte zjawisko
@Brozyn dla zasięgu.
@kinson Hobby jak każde inne.
Jestem zadowolony że to uzależnienie mi przeszło i mam inne bardzie wartościowe hobby.
Może lata co miesiąc do Japonii / na Kanary? Ma 18 mieszkań i żyje z profitów? Rucha 8 lasek jednocześnie pijąc szampana za $10k? Ja pierdzielę, człowieku: gość nie ma żadnego stresa, robi co mu się podoba w swoim wolnym czasie, a w międzyczasie pracuje, żyje i zwyczajnie jest jednym z nas. I NIC ci do tego. Jakby robił coś niezgodnego
Co jakiś czas, gdy wychodzi fajny tytuł pojawia się wewnętrzny głos, że zrobię sobie platynie, ale po kilku tygodniach wychodzi nowy gierka, przeskakuje na niego i o tamtej grze zapominam na kilka, kilkanaście miesięcy.
@XAlkoNinjaX : Szukaj Szarik, szukaj! "Breaking Bad" to "program o ćpunach"? :) Tak żeby Ci ułatwić: patostrimy i tego typu rzeczy mam na #czarnolisto :)