Wpis z mikrobloga

@XAlkoNinjaX @AdamKarolczak02137 : Wszystko uczciwie wbite. Znam PS LB scenę oraz wspomnianego Gracza osobiście. W wyścigu już udziału nie biorę, ale Ginko765 to Ty szanuj. I nie! Nie platynuje samych crapów - ma wbitych w ciul ciekawych URków, poświęcił mnóstwo czasu ( i $, ale to wiadomka) na swoje hobby. Polecam złotą zasadę: jak nie siedzisz w temacie, to się nie wypowiadaj.
@Brozyn dla zasięgu.
@kinson Hobby jak każde inne.
  • Odpowiedz
@AdamKarolczak02137: Parafrazując reklamę Panvitan: "Ilu Graczy, tyle rozwiązań". A skąd możesz wiedzieć skąd i jak on przyjemność czerpie? Każdy ma swoję definicję "przyjemności" ;).
  • Odpowiedz
Jaką przyjemność z życia mają tacy ludzie? To jest cały czas stress żeby nabić kolejne trofeum i brak czasu na cokolwiek innego a mowie to jako posiadacz 50 platyn z czasów ps3.
Jestem zadowolony że to uzależnienie mi przeszło i mam inne bardzie wartościowe hobby.
  • Odpowiedz
@Peperonin: Znowu...

Jaką przyjemność z życia mają tacy ludzie?

Może lata co miesiąc do Japonii / na Kanary? Ma 18 mieszkań i żyje z profitów? Rucha 8 lasek jednocześnie pijąc szampana za $10k? Ja pierdzielę, człowieku: gość nie ma żadnego stresa, robi co mu się podoba w swoim wolnym czasie, a w międzyczasie pracuje, żyje i zwyczajnie jest jednym z nas. I NIC ci do tego. Jakby robił coś niezgodnego
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek Ja w bibliotece gier na ps mam 640 tytułów i żadnej platyny.
Co jakiś czas, gdy wychodzi fajny tytuł pojawia się wewnętrzny głos, że zrobię sobie platynie, ale po kilku tygodniach wychodzi nowy gierka, przeskakuje na niego i o tamtej grze zapominam na kilka, kilkanaście miesięcy.
  • Odpowiedz
@Smash człowieku ale ty masz cope. Niech robi co chce ale z doświadczenia wiem że ten człowiek ma problem z uzależnieniem, sam przez to przechodziłem a ty p--------z jak bym nie mial punktu odniesienia, ta jeździ do Japonii co miesiąc XD ma czas robić te platyny. Cope Harder
  • Odpowiedz
@XAlkoNinjaX: P--------z jak potłuczony w temacie, o którym zielonego pojęcia nie masz. Jak to powiedział Walter White: " Let me clue you in": (trochę lipa, ale trudno) -> Wyobraź sobie i sprawdź na necie, że są gierki w Playstation Store, które rodem tytułów ze Steama wymagają +- 3 minut, aby w nich zdobyć tę legendarną "platynę". Owszem, są to crapy wymagające najczęściej naciśnięcia "X" 1k razy, ale to właśnie one
  • Odpowiedz