@dariusz-matuszny: zyjemy w nieslychanych czasach. Teraz cala prawda o swiecie wychodzi. Kurtyna spadla z zapiec.
99% ludzi nie nadaje sie do zwiazku. Nienawisc jednak cie zniewoli. Ja przebaczylem kobietom. Sam swiety tez nie jestem. Ale blackpill cenie, bo dzieki niemu nie wyebie sie kolejny raz.
Tak toksycznym, że jak byłem bluepillowym simpem to wiedziałem od lasek z kim spały i jak były traktowane i jak bardzo "chciałabym takiego chłopaka jak Ty"
@Lysandros: prawdziwy beta uprising by byl gdyby przegrywy de facto usmiercily relacje kolezenskie z kobietami. Nie ma NIC korzystnego dla mezczyzny w posiadaniu przyjaciolki. Niech ci co rochaja je zajmuja sie ich problemami.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
99% ludzi nie nadaje sie do zwiazku. Nienawisc jednak cie zniewoli. Ja przebaczylem kobietom. Sam swiety tez nie jestem. Ale blackpill cenie, bo dzieki niemu nie wyebie sie kolejny raz.
@dariusz-matuszny: upokorzenie
@dariusz-matuszny: ma dla cb złą wiadomość bro... w zdecydowanej większości naprawdę są tylko tym.