Aktywne Wpisy

heheszek +202
Cebula to jest taki chad wśród warzyw że głowa mała...
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania

arkadi2020 +91
źródło: 1000005380
Pobierz

@xiv7: syty głodnego nie zrozumie, tyle w temacie
@lukija: ale jak to wygląda? Psycholog na NFZ i ma płacone za to jak za wizytę? Trochę to brzmi jak w serialu Detektyw Monk, w którym główny bohater potrzebował pielęgniarki, aby wychodzić z domu (a nawet przez cały czas).
Minęło osiemnaście lat. Minęło pięć i minęły dwa. Pierwsza taka, że jedynie nieodpowiednia długość sznura spowodowała porażkę, a ostatnia z zakończeniem na SORze i płukaniu żołądka.
Po pierwszej jedynie pobyt w szpitalu psychiatrycznym, a potem żadnego leczenia. Miałem małe grono znajomych, rekreacyjne narko, które regulowało emocje, pasję, która dawała sens i jakoś przez gimnazjum oraz szkołę średnią przeszedłem. Gdy zabrakło ludzi, gdy zepsuł się aparat i nie miałem pieniędzy
@lukija: aha, czyli miesięcznie średnio płacisz 1200 zł. Za tak ihajs, to nie dziwne, że psycholog czasami wychodzi z Tobą :) To prawie połowa minimalnego wynagrodzenia i tylko na jednego pacjenta.