Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pisząc ten anonimowy mirko się będe powtarzał, bo niedawano wgrałem coś bardzo podobnego, ale nie wiem czemu na wykopie się szkaluje: chodzenie na divy, wybranie drogi MGTOW po ukończeniu 25 roku życia skoro ta cała "miłość i s--s za darmo w związku" to jedna wielka ściema.
Wchodzę na mirkoanonim i zdążyłem przeczytać chyba do dziesięciu wyznań, że faceci się żalą, że życie łóżkowe jest martwe, często nawet od pół roku, s--s jest wymuszony w nagordę o niezaangażowanej partnerki. Podobne wyznania czytam na innych forach, że wiele związków przypomina białe małżeństwa. Mało tego, wczoraj czytałem wyznanie, że facet ma żonę i dwójkę dzieci, a żona go zdradzała od roku z kochankiem i chce zabrać dzieci. Czy to jest to wspaniałe życie, którego nie może osiągnąć przegryw? Celibat w związku, albo piekło rozwodu, lub zdrady?
Nie ukrywajmy, chodzenie na divy przy tym to raj na ziemi. Może diva nie jest na twój widok po uszy zakochana, ale jeśli ma dobra opinię, a ty jesteś facetem przynajmniej 5/10 to potrafi przynajmniej perfekcyjnie udawać i masz, owszem, odpłatnie to czego nie ma facet w przeciętnym dorosłym związku.
Pewnie odpalą się zaraz kobity i zaczną kwiczeć, że s--s to nie wszystko. Szkoda tylko, że np na facebooku takie mądrości potrafią pisać kobiety po trzydzietsce wygladajace na 50 lat, gdzie libido dawno zgasło, ale gdy były młode pewnie się pruły aż wióry leciały. A jak teraz miejsce intymne na dole przypomina salceson, a góra dwie puste skarpetki to nagle s--s nie jest ważny. Dlatego faceci jeśli mają możlwiość biorą młode łanie. Bo nawet jak nie wyglądają jak przysłowioe julki to przynajmniej hormony buzują. Skad to wiem? Majac 27 lat wyhaczyłem na datezone 17latkę, która była po prostu petardą.
Reasumując. Nie mówię, że chodzenie na divy to sukces matrymonialny mężczyzny, bo tak nie jest i nie będę kłamał, ale na pewno dużo większy niż związek z kobietą, która ma libido na poziomie 85 letniej staruszki, lub wydziela s--s jak komuniści kartki na artykuły, lub nawet związek, gdzie przekazałeś geny, ale kobieta idzie do kochanka i zabiera twoje dzieci.
Może brzmię jak degenerat, który chce tylko seksu, ale ten degenerat wyrósł z dawnego nice guy i na szczęście mam za sobą tylko jeden, pierwszy i ostatni toksyczny związek. Potem gdy wróciłem na rynek matrymonialny miałem do wyboru kobiety z dziećmi, z parciem na szybki ślub i dziecko, skrzywione po bad boyach szukajace nice guya, którym przestałem być. To nie lepiej chodzić i płacić kasę za s--s petardę, lub nawet posponsorować jakąś legalną nastkę, której z pwoodu burzy hormonów nie boli głowa? Tu akurat DiCaprio ma 100% racji

#blackpill #przegryw #redpill #s--s #zwiazki #divyzwykopem

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Może brzmię jak degenerat, który chce tylko seksu, ale ten degenerat wyrósł z dawnego nice guy i na szczęście mam za sobą tylko jeden, pierwszy i ostatni toksyczny związek.

@mirko_anonim: Trzeba było tak od razu, a nie całą litanię pisać. Skoro przeszedłeś walidację w ten sposób, że ktoś Cię chciał (pomińmy jakość związku), to teraz możesz zgrywać mądralę i sobie iść na MGTOW i gadać kocapały, że związki są
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @soyunmago Byłem w jednym pozbawionym romantyczności, toksycznym, pełnego braku zrozumienia, chemii, zamiast przytulania się były ciągłe awantury ect. Tego byś chciał? Dlatego dałem z divami każdemu uniwersalną radę, bo do nich może chodzić każdy, od samca alfa po przegrywa. Poza tym gdybym nawet nie był w związku to też by szukano dziury w całym i ktoś by napsiał, że proponuję divy, bo tylko do nich mogę
  • Odpowiedz
Byłem w jednym pozbawionym romantyczności, toksycznym, pełnego braku zrozumienia, chemii, zamiast przytulania się były ciągłe awantury ect.

@mirko_anonim: to po co w nim byles?
Czyli pani dajaca dupe za pieniadze zapewni ci tez zrozumienie i przytulanie sie?
Ech, dziecko wez przestan nam tu kocopoly pisac.
Zwal se, to ci przejdzie frustracja
  • Odpowiedz
Majac 27 lat wyhaczyłem na datezone 17latkę, która była po prostu petardą.

@mirko_anonim: a teraz wyobraź sobie kraje, gdzie większość div ma 16-18 lat (co jest tam legalne), jest ładnych, tanich i zaangażowanych... zrób moneymaxxing i geomaxxing, a już nigdy nie spojrzysz na p0lkę
  • Odpowiedz