Aktywne Wpisy
gharman +782
Wczasy nad polskim morzem droższe niż Teneryfa. Burger w Warszawie droższy niż w USA. Kebab droższy niż w Berlinie. Nocleg w polskich górach na poziomie kosztów północnych włoch. Mieszkania droższe niż w Hiszpanii czy Włoszech.
Zarobki? Połowa tego co na zachodzie albo i 1/3 w niektórych zawodach.
Co tu się dzieje?
#nieruchomosci #inflacja #gospodarka #praca #pracabaza #wakacje #zarobki
Zarobki? Połowa tego co na zachodzie albo i 1/3 w niektórych zawodach.
Co tu się dzieje?
#nieruchomosci #inflacja #gospodarka #praca #pracabaza #wakacje #zarobki
CzlowiekMagnetowid +158
Chcę się pochwalić, że oscamowałem scamerów na 70 zł.
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
PLAY-OFF
FINAŁ
PARA
Boston Celtics vs. Dallas Mavericks
TERMIN
Typujemy do rozpoczęcia 1 meczu, czyli do czwartku 6 czerwca. Oznacza to, że macie prawie tydzień na dodanie typów, sugeruje jednak zrobić to jak najszybciej:)
PRZYKŁAD DO KOPIOWANIA:
Boston Celtics vs. Dallas Mavericks 4:4
SŁOWO OD OPa:
Tradycyjnie proszę o kopiowanie przykładu powyżej, bo tylko wtedy skrypt będzie w stanie wykryć wasze typy. Wyniki za finały konferencji będą w okolicach meczu numer 3 finałów(tak, jestem na wyjeździe w Teksasie i miałem iść na mecz numer 6... dzięki KAT za wolny wieczór w sobotę, zapamiętam ci to)
ZASADY:
https://wykop.pl/wpis/75791707/nba-typer-2024-nbatyper-nba-koszykowka-sport-zapra
LINK DO WPISU DO WOŁANIA:
https://wykop.pl/wpis/75791707/nba-typer-2024-nbatyper-nba-koszykowka-sport-zapra#266413045
WOŁAM ZAINTERESOWANYCH:
@rrobot
@b4kus
@nobrain
@Szybki_Joe
@sokool
@Gajew
@kendzior333
@dobryziomek2137
@delma
@Majk_D
@cult_of_luna