Aktywne Wpisy

Vermeerrr +462
Do was też dzwonią ostatnio jakieś podejrzane numery? Ostatnio ktoś do mnie dzwonił z wielkiej Brytanii+44 a teraz z Holandii+31. Dziwne. Miał ktoś ostatnio podobnie?
#telefony #oszukujo #oszustwo #pytaniedoeksperta #pytanie
#telefony #oszukujo #oszustwo #pytaniedoeksperta #pytanie

salvador94 +1162
W nawiązaniu do tego wpisu i każdego kolejnego w temacie mamy w końcu przełom w sprawie - NFZ złożył zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Czy warto zgłaszać nieprawidłowości? Warto
Warto czekać aż NFZ przeanalizuje sprawę? Warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#medycznewyludzenia
Czy warto zgłaszać nieprawidłowości? Warto
Warto czekać aż NFZ przeanalizuje sprawę? Warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#medycznewyludzenia
źródło: temp_file6778559970244183090
Pobierz

Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
źródło: google-chromeos-flex-windows-wsparcie
Pobierzźródło: vivaldi_zw792H6ErE
Pobierzdo tego eset + win10 ltite i rozwiązanie do domu czy do firm spokojnie wystarcza i nie trzeba przechodzić na win11.
no ale to tylko Moja opinia :)
gdzie tu ekologia
BTW. DELLa z i7 7gen kupisz za ok. 1000zł, czyli też grosze.
I teraz wytłumaczcie mi jaki jest sens w przymuszaniu ludzi
szczególnie że zmieniałbym sprawny laptop z dobrą baterią z 2016 na losowy z 2018
@meltdown: długo te urojenia wymyślałeś?
@wpisynienawisci: jego w MS nie ma od lat
na i5 6 generacji też
@gomjeden: mam stacjonarke od chyba 10 lat i normalnie śmiga bez problemów. Wymieniłem dwa lata temu kartę, dorzuciłem SSD i nowe gry spokojnie na średnio-niskich detalach pogram, a i popracować się da
@meltdown: Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux
xDDDDDDDDDDDD. Tylko pamietaj, zeby dobrze userom dobrac jedna z dziesiatek dystrybucji linuxa i zeby wszystko dzialalo OD STRZALA bo jak beda mieli pol dnia spedzic nad szukaniem rozwiazania (ktore na przyklad w Windowsie zajmuje trzy klikniecia