Wpis z mikrobloga

@vZGLSjkzfn: Cywilizowany zachód. Czego nie rozumiesz katonacjozje.bie? Rozumiem, że w seksie to tylko na misjonarza pod kołdrą ze zgaszonym światłem, żeby Pan Bóg nie widział? Słyszałeś o czymś takim jak pissing? NORMALNI ZACHODNI ludzie tak się bawią i się im podoba. Szkoda słów na ten zacofany kraj.

• Odpowiedz
@vZGLSjkzfn: kiedyś na dyskotece Fin z którym chwilę wcześniej rozmawiałem wyciągnął siuroka stojąc przy takim wysokim stoliku i zaczął obsikiwać dziewczyny, które z nim rozmawiały xD
  • Odpowiedz
@Imosew:
Cóż ja widziałem ten filmik i wygląda legitnie, a taki fact check sponsorowany przez państwo, to może pisać, co mu się podoba i to nie jest żadna wyrocznia.

I się zdecyduj, bo raz piszesz, że to jest fejk, a za drugim razem piszesz, że nie wiesz czy jest legitny.
  • Odpowiedz
@wzorowy_obywatel_unii_europejskiej: Pisałem, że nie wiem czy jest legitna ta strona co podałem, jest tak samo wiarygodna jak ten filmik. Wystarczy wejść na p-----b w odpowiedni dział i masz pełno takich filmików. Tutaj się nic nie klei, ktoś specjalnie nagrywa film jak sika na dziewczynę żeby się tym pochwalić w internecie? Czemu nie ma żadnego legitnego artykułu na ten temat? Kobieta nie poszła z tym na policje? Właściwie jedynym dowodem jest
  • Odpowiedz