Aktywne Wpisy

moje marzenie to mieć chatkę na odludziu, duży kawał łąki, krowę, kozę, świnkę, koty i psy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jestem_Tutaj +8
Wy też tak czasem macie że ni z gruchy ni z pietruchy wam się zanuci w głowie jakaś religijna pieśń? Np. teraz cały czas mi siedzi w głowie "chwalicie łąki umajoooone" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przed Państwem Skoda Superb za 254 tys. zł z... materiałową tapicerką wewnątrz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Link do otomoto
Zastanawiam się czy nie wrzucać tu cyklicznie takich kwiatków pod jakimś tagiem.
#motoryzacja #samochody #polska #skoda
źródło: 1
Pobierzźródło: temp_file8643816135720052513
PobierzWersja L&K ma skórę sztuczną lub skórę (nie ma hasła czy naturalną :P)
Po prostu w ogłoszeniu ktoś dał ciała.
NIMA AFERY
źródło: 1
Pobierz@OrzechowyDzem: jak dla mnie 250k za skodę to jest afera, nawet jeśli ma tam skórę ;)
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-a4-hak-masaze-aktywny-tempomat-matrix-led-audi-sport-bang-fotele-typu-s-ID6Gm1b9.html
Osobiście wolałbym Audi, mimo że konstrukcyjnie starsze.
Znajomy będzie auto zmieniał i rozważał Octavię, ale na razie mu odradzałem właśnie przez opinię awaryjnej.
Keyless wariuje jedynie ma myjni, ale można to obejść przez tymczasowe wyłączenie (chyba zamykasz
@majk_emigrant Takie ceny nowych aut, a wiekszosc i tak uzywa aut do jazdy miejskiej. Co za różnica czy depniesz na autostradzie 250KM bmw czy skodą? Na tyle drobne roznice ze wyczuje to moze 0.1% kierowcow