Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lukardio: Ciekawe czemu żony innych piłkarzy jakoś nie muszą tańczyć jakiegoś mambo dżambo z innymi typami i chwalić się tym w mediach xd Żona Messiego zawsze go wspiera od samego początku, nawet jak jeszcze kartofle kopał i jakoś jej nie odwaliło. Gdyby robson dalej kopał w jakiejś polskiej lidze to obstawiam że już dawno by było po rozwodzie xd A tutaj podejrzewam woli jeszcze w spokoju dociągnąć do emerytury, dlatego
  • Odpowiedz
@djtartini1: Dobra, bo ja miałem w swoim życiu wielokrotnie nadwagę z racji tego, że jak już schudnę i jestem trochę bardziej wysportowany to mam gdzieś trzymanie tego trybu życia dalej + w między czasie są gdzieś święta, wakacje, majówki inne gówna a sobie lubię pojeść i mogę napisać z czystym sumieniem, że ta laska głupoty pisze totalne. Ktokolwiek pisze o jakimś body positve oraz, że macie kogoś szanować bo jest
  • Odpowiedz
@Lukardio: Cały ten "artykuł" można podsumować jednym zdaniem; "Ona nie wie i Oni nie wiedzą, co się naprawdę dzieje w Ich związku, ale ona wie, że oni nie mają racji, mimo tego, że nikt nic nie wie"

Legenda:
Ona - autorka
Oni - tłuszcza hejterska (głównie wykopkowa)
Ich
  • Odpowiedz