Aktywne Wpisy
Wellmen +75

vladi_putin +126
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz

Słuchajcie, moja różowa tworzy sobie rękodzieło i generalnie znajomi jak i ja sam twierdzę, że ma do tego po prostu mocny talent. Bawi się w dioramy, pudełka i inne takie różne nerdowe, gamingowe, rzeczy.
Jak ją namówić oraz jak jej pomóc, żeby wyszła ze swoimi dziełami z piwnicy?
Wstawiała kiedyś na ig, tt ale skasowała po pół roku bo nikt tam nie zaglądał (pewnie nie wbiła się w algorytmy czy coś).
Myślałem, żeby zaczęła prowadzić kanał na YT z jakimiś tutorialami ale nie wiem czy coś by na tym osiągnęła - nie znam się na tym jak i kiedyś ją to korciło.
Co sądzicie? Co możecie doradzić, pomóc?
Każda rada na wagę złota.
Dzięki z góry!
#logikarozowychpaskow #rekodzielo #diy #handmade #rozowalogika #samorozwoj #pytaniedoeksperta #pomozcie #szukamrady
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
YT z taką tematyką ma sens?
Możecie spróbować z IG najwyżej znowu usuniecie. Nie za bardzo to powinno wpłynąć, warto spróbować aby potem nie żałować.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz