Aktywne Wpisy
klossser +369
PanAlbert +256
Hej mireczki,
Jak macie w przepisie dodanie 200g przecieru pomidorowego to macie lekki problem z produktem pudliszki,
bo właśnie zrobili uroczy downsizing, czyli po polsku zmniejszyli opakowanie i gramaturę.
I tak to się żyje pomalutku (-‸ლ)
#downsizing #pudliszki #przecierpomidorowy
Jak macie w przepisie dodanie 200g przecieru pomidorowego to macie lekki problem z produktem pudliszki,
bo właśnie zrobili uroczy downsizing, czyli po polsku zmniejszyli opakowanie i gramaturę.
I tak to się żyje pomalutku (-‸ლ)
#downsizing #pudliszki #przecierpomidorowy
Nie musi być wow ultra nie wiadomo co, wystarczy żeby było fajnie. Używka też wchodzi w grę
Do tego gdzieś na YT śmignęła mi reklama serwisu co za stówkę wynajmuje taki sprzęt na miesiąc - to żaden scam, że zaraz okaże się, że coś porysowałem? Ktoś z tego korzystał?
Budzetowo to Oculus2, chociaż wedlug mnie warto doplacic do 3.
Jesli cebulacko to przy zakupie ze strony meta masz miesiąc na zwrot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bez wątpienia najlepsza dobra opcja obecnie to używany quest 2, da się dorwać za 500-900 zł.
A ten quest to jakiś standardowy sprzęt, że można oczekiwać plug&play jeżeli gra obsługuje VR?
I u----i warto ryzykować z OLX czy allegro, czy lepiej drożej w jakimś komisie jak bierze się telefony albo konsole?
@Leniek Bez przesady, jak kupię i mi się spodoba to w życiu nie oddam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może nie do konca plug and play, ale bardzo latwo sie podpina do kompa z windowsem
Zakladajac ze gra jest dobrze napisanan najlepiej na jakim sreddicie czy stronie gry na steam poczytac czy sa jakies problemy
@Leniek: Potwierdzam, Q3 zjada dupą dwójkę. Znacznie wyższa rozdziałka, szkła, lepsza responsywność i są jeszcze wygodniejsze, przez co łeb nie boli od dłuższego grania. Dwójka broni się tylko ceną, imo.
https://www.youtube.com/watch?v=tUFOrzOXgGY
Jak się rozglądałem w temacie to niektórzy polecali trackery na głowę do grania przy monitorze.