@Marekexp: np. rozum i godność człowieka. Mój ojciec kiedyś też sobie pogłaskał obcego kotka. Wieczorem jechał na SOR bo palec mial spuchnięty jak śliwka.
jak można tak kogoś powstrzymywać przed pogłaskaniem kotka
@Marekexp: Wystarczy mieć odrobinę zdrowego rozsądku i świadomości ile te oddychające kulki przenoszą różnej zarazy. Zwłaszcza te latające "dziko" (czyli 99%).
@Marekexp: Powiedz mu, że ten kot ma prawdopodobnie grzyba i toksoplazmozę. To pierwsze jest upierdliwe, bo potem wyskakuje Ci jakieś g. na skórze, a to drugie no cóż.
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
źródło: temp_file3021982310207906149
Pobierz@Marekexp: Wystarczy mieć odrobinę zdrowego rozsądku i świadomości ile te oddychające kulki przenoszą różnej zarazy. Zwłaszcza te latające "dziko" (czyli 99%).