@mirko_anonim: wszystko fajnie i pieknie, ale duzo mezczyzn wychowalo sie w chorych domach i szuka ciepla. Fakt, ze kobiety im tego nie dadza, ale wychodzenie na prosta zajmuje czas.
@mirko_anonim jasne że masz rację! Jedyna odpowiedź strony przeciwnej to „ok oski” albo „śmieciowy kitku” No tak… najlepiej to siąść i płakać i pluć jadem na wykopie. Jak się przegryw jeden z drugim zesra na mirkoblogu to przynajmniej humorek się trochę poprawi… takie to mądrości życiowych nieudaczników. Aaaa zapomniałbym o rencie ;) renta najważniejsza bo jakiś różowy na bank poleci na rentę 1500pln xD wam się te kobiety po prostu należą
@mirko_anonim: Redpillowcy i PUAsi + kałcze podrywu są tak upokarzani przez społeczność że już nie mają odwagi pisać inaczej niż z anonima xD
Śmiać mi się chce jak te ich żałosne fora boty piszą same do siebie bo już nikt nie odpisuje gdyż społeczność nie wierzy na szczęście w to ich puste p@lenie
Który wysokiej jakości mężczyzna uzależnia swoje szczęście od drugiej osoby, a tym bardziej kobiet?
@mirko_anonim: Wedlug nauki chyba kazdy zdrowy psychicznie czlowiek a bierdolenie o tym jak to ty nie jestes niezalezny od kobiet nie czyni cie sigma tylko coperem
@mirko_anonim: problem tkwi w tym że jak masz deficyt miłości to próbujesz sobie to wyrównać w pierwszej kolejności. Ludzie którzy go nie mieli czują się osaczeni, ale znowu jak nie planujesz skrzywdzić swojego partnera to nie uważam by było to coś złego, co za ironia, by bycie zbyt dobrym i kochającym było czymś złym, nonsens
Wkleiłeś zdjęcie niepełnosprawnych zawodników z paraolimpiady, co ma sugerować, że mimo kalectwa ci ludzie osiągnęli sukces, tylko zobacz, że na jednego takiego zawodnika przypada cała masa niepełnosprawnych, którzy mimo starań nie są w stanie nawet zarobić na żarcie. Po prostu wg mnie nie zawsze jesteśmy kowalami swojego losu
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
Właśnie byłem w biedronce i mam hot tejk na czwartek.
Wbrew temu, co twierdzą jakieś prawaki i ich klakierzy, płacenie gotówką w sklepie nie jest domeną antysystemowców i libertarian, opierających się państwowej kontroli.
Jest domeną starych bab, meneli, robotników płacących o 7 rano za setkę oraz ludzi z wypisanym na twarzy opóźnieniem umysłowym.
Wciąż dobija mnie samotność
@mirko_anonim: XD
Jedyna odpowiedź strony przeciwnej to „ok oski” albo „śmieciowy kitku”
No tak… najlepiej to siąść i płakać i pluć jadem na wykopie. Jak się przegryw jeden z drugim zesra na mirkoblogu to przynajmniej humorek się trochę poprawi… takie to mądrości życiowych nieudaczników. Aaaa zapomniałbym o rencie ;) renta najważniejsza bo jakiś różowy na bank poleci na rentę 1500pln xD wam się te kobiety po prostu należą
Śmiać mi się chce jak te ich żałosne fora boty piszą same do siebie bo już nikt nie odpisuje gdyż społeczność nie wierzy na szczęście w to ich puste p@lenie
@mirko_anonim: Wedlug nauki chyba kazdy zdrowy psychicznie czlowiek a bierdolenie o tym jak to ty nie jestes niezalezny od kobiet nie czyni cie sigma tylko coperem
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Kobiety też się nie szanują, a mimo to jesteśmy zmuszani do szanowania ich.
Jedyne co przyjdzie samo to śmierć.
Wkleiłeś zdjęcie niepełnosprawnych zawodników z paraolimpiady, co ma sugerować, że mimo kalectwa ci ludzie osiągnęli sukces, tylko zobacz, że na jednego takiego zawodnika przypada cała masa niepełnosprawnych, którzy mimo starań nie są w stanie nawet zarobić na żarcie. Po prostu wg mnie nie zawsze jesteśmy kowalami swojego losu