Aktywne Wpisy

Jakimi chorobami najczęściej straszono was w dzieciństwie? Ja zaczynam:
- astma
- wrzody żołądka
- astma
- wrzody żołądka

iErdo +68
Kto ostatni raz w robocie był przed świętami i tera nie może zasnąć bo r------ł sobie zegar biologiczny, są tacy na sali? xD

Jaka zdolność przy 4000 netto? Mam własne mieszkanie, zapisane na ojca, ale w nim mieszkam. Chce kupić drugie mieszkanie teraz na siebie w sosnowcu lub inne "tańsze" miasto z aglomeracji śląskiej, za 170-180 tys (są tam kawalerki lub 2 osob mieszk. po tyle).
Czy to wedlug Was dobry pomysł wziąc takie mieszkanie i wynająć komuś? Miasta to Sosnowiec, Dabrowa gornicza, Chorzow.
Czy jest też jakiś bank który akceptuje wkład własny jako nieruchomość,(na mieszkanie które jest kupione na ojca) ?
Czy lepiej kupić na te 10% wkladki wlasnego?
#nieruchomosc #nieruchomosci #kredythipoteczny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Po drugie bardzo mala szansa żeby to się oplacalo. Lepiej zainwestować w podniesienie kompetencji i wyższe zarobki
@mirko_anonim: bezsensowny pomysl
Jak nie potrzebyjesz to sie nie pchaj w kredyt, a oszczednosci laduj w indeksowane inflacja obligacje, albo idz na studia inwestuajc w siebie.
Ja robię teraz kapitana jachtowego i Google Cloud Professional Data Engineer.
Gdybym był tlukiem to pewnie kupilbym nakolanniki i uczył się kłaść glazurę. W sumie nawet nie wykluczam, ze pojde z ojcem koleżanki pracować na przyuczenie, bo mam teraz trochę czasu plus będę miał dużo do położenia kiedyś