Ale chłam się z tego zrobił, zdecydowanie najgorsza część z "nowożytnej" serii filmów z jaszczurką. Wątki ludzi są tak spie^&*^one że aż mi szkoda klawiatury na to. Generalnie szkoda strzępić ryja na ten film.
@wyjek: obejrzałem minus one. Choć jest o niebo lepsza od tego czegoś, to jednak tych powszechnych zachwytów nie jestem w stanie zrozumieć. Jak dla mnie zbyt ckliwy jest ten film.
@apaczacz rozumiem, ja się zwruszyłem w kinie. shin też dobre, ale muszę kiedyś obejrzeć ponownie, pierwszej gojiry jeszcze nie oglądałem. ogólnie to wolę te poważniejsze odsłony, w których widać dramat ludzi
@apaczacz obejrzałem wszystko z tego uniwersum. Co nawet swego czasu postowalem na Mirko ale nie dokończyłem. To też obejrzę. Ale nie nastawialem się i chyba dobrze bo co raz częściej widzę opinie jak twoja ( ͡°ʖ̯͡°)
@wyjek: jeżeli odnosisz się do tej z 1954, to polecam. Tylko wersję japońską, a nie amerykańską lokalizację, która w cholere pozmieniała i całkowicie zmieniła przekaz filmu na gorsze moim zdaniem.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
O muj borze
Ostatnia Godzilla Und Kong obejrzana
Ale chłam się z tego zrobił, zdecydowanie najgorsza część z "nowożytnej" serii filmów z jaszczurką. Wątki ludzi są tak spie^&*^one że aż mi szkoda klawiatury na to.
Generalnie szkoda strzępić ryja na ten film.
@wyjek: jeżeli odnosisz się do tej z 1954, to polecam. Tylko wersję japońską, a nie amerykańską lokalizację, która w cholere pozmieniała i całkowicie zmieniła przekaz filmu na gorsze moim zdaniem.