Aktywne Wpisy
grexo +34
Co drugie auto uszkodzone przez ich ładowanie. Jak budda wyjdzie to się nie wypłacą przez 5 lat, chyba nie mają pojęcia ile kosztuje naprawa takich furek, nawet nie wiedzieli że te samochody mają funkcję podnoszenia podwozia do załadunku xD
#budda
#budda
PanNieznanypl +858
Na spotkaniu gdzie występowały hr w #korpo powiedziałem, że "Karierę to robi Lewandowski a my jesteśmy zwykłymi szczurami w amerykańskiej firmie" wszyscy się na mnie obrazili, chyba czeka mnie rozmowa z HR xD
#korposwiat #praca #pracbaza #programowanie #programista15k #pracait
#korposwiat #praca #pracbaza #programowanie #programista15k #pracait
Przyznam ze to nie jest specjalnie przyjemne uczucie i musiałem się z kimś podzielić.
#zwierzeta
Najdziwniejsze jest to jak szybko go poskładało. W wakacje jeszcze żartowaliśmy ze przecież tak w życiu nie wygląda prawie 15 letni pies (był bardzo dobrze zbudowany, biegał i skakał).
Wy macho twardziele
@jamajskikanion: zawsze mnie zastanawia, dlaczego zwierzęta traktuje się lepiej od ludzi. Człowiekowi kazanoby srać pod siebie i konać w męczarniach na skraju świadomości przez następny rok, żeby nie wiem - rodzina
@Programista100k: idealny przykład dlaczego ludzie często bardziej szanują zwierzęta niż innych ludzi xD