Aktywne Wpisy

iErdo +324

Cztero0404 +46
Dobra. Może to będzie co prawda bardzo kontrowersyjna opinia dla niektórych, ale pomimo tego iż bardzo lubię #gta i jest jedna z moich ulubionych serii gier to ten drugi trailer totalnie do mnie nie trafia jakoś, tak bez szału. Oglądając go czułem się jakbym oglądał zapowiedź nowego DLC do GTA Online nie trailer GTA VI. Ogólnie sama gra wygląda trochę jak część GTA która powinna wyjść między GTA V i

halp. dostałem wczoraj repo na team fundation server, nie umiałem tego pobrać, w końcu zainstalowałem jednak visual studio, podpiąłem adres repo i niby mam. tylko ani tego projektu nie mogę przegląać (mimo poprawnego podłaczenia ciągle mam stronę startową w VS i żadnych plików do oglądania), ani tym bardziej nie mogę tego uruchomić czy choćby przeglądać stronę lokalnie. macie chociaż podrzucić jakiś link do tutoriala jak to moge ustawić?
ktoś mi w firmie powiedział właśnie, że muszę tylko coś ustawić w konfiguracji, żeby móc odpalać lokalnie, ale tego pliku sln nigdzie za cholerę niema.
swoją drogą, nie mam dostępu do całego drzewa projektu, tylko części w której mam wnieść poprawki. może wobec tego mi powinni dosłać ten plik?
cholera, to jak ja mam tam cokolwiek zrobić >.<
myślałem, że sobie jakoś automagicznie dociągnie resztę plików z repozytorium na potrzeby odpalenia, tylko nie pokaże mi ich do edycji czy coś