Aktywne Wpisy

Minieri +150
Zasnąłem przed chwilą w pociągu i obudziłem się tuż po mojej stacji - no klasyka, trudno. Wysiadam na wiosce, już 23:30 ale widzę światła na głównej drodze, co jakiś czas coś jeszcze jedzie to myślę pójdę próbować szczęścia zanim zadzwonię po taksówkę. Idę szosą w kierunku domu, świecę latarką w telefonie i macham. Do domu jakieś 5-6km, nie takie dystanse się wracało piechotą, ale to lata temu jak człowiek w formie był.

Itsu +26
Mireczki udało się (。◕‿‿◕。)
Nareszcie własny kąt. 3 lata budowy, z-----------a całymi dniami i nocami żeby jak najwięcej zaoszczędzić. Co się dało to robiłem sam - pozdro przede wszystkim dla Maria Budowlańca i tony innych kanałów budowlanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
#budujzwykopem
Nareszcie własny kąt. 3 lata budowy, z-----------a całymi dniami i nocami żeby jak najwięcej zaoszczędzić. Co się dało to robiłem sam - pozdro przede wszystkim dla Maria Budowlańca i tony innych kanałów budowlanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
#budujzwykopem

źródło: temp_file7647039024291044798
Pobierz
#heheszki #grafika #grafikakomputerowa #polska #bekazpodludzi
źródło: 8oOfH1uYVpfW9KKHiJfLfmut5F2Avlrp_wmgallery
PobierzA wiecie że jak się trochę poprzestawia i doda kilka innych znaczków to z tego loga wychodzi napis "Hitler"?
XD
źródło: Proces-tworzenia-nowego-logo-Poznania_reference
PobierzCo do idei zamawiania loga przez instytucje publiczne to niezłe to przewalanie pieniędzy. Ja bym to podciągnął pod niegospodarność i ganiał prokuraturą.
@peetee: Nie zadawałbyś nam takiego pytania gdybyś --> to <-- przeczytał.
Swoją drogą szkoda, że już go nie ma.
@niecodziennyszczon: Grubo tam widzę z marketingiem lecą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@peetee: To logo wygląda jak jakieś firmy zajmującej się fotowoltaika xD
źródło: pyrson
Pobierz@niemajuzsensownychnickow: masz dosłownie napisane "uproszczenie herbu miasta" oraz ścieżkę do tego uproszczenia. Na drugiej ilustracji masz
@niecodziennyszczon: a co symbolizuje w takim razie gwiazdka? Słoneczko? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@peetee: nie są, wybrali znowu betonowego jacusia (specjalnie z małej)
źródło: SmartSelect_20240516_010043_Samsung Internet
Pobierz