Aktywne Wpisy

annlupin +1
jakie muzyczki do wina w nocy najlepiej ʕ•ᴥ•ʔ
Nie mam ochoty na s--s z moją dziewczyną.
Mieszkamy razem, znamy się od 3 lat. Bym taki moment że ciągle mialem na nią ochotę ale w pewnym momencie to minęło. Obecnie unikam seksu. Czuje się jakbym leżał w łóżku z facetem. Czy da się to odwrócić?
Ona mi się kompletnie nie podoba:<
#zwiazki #s--s #milosc
Mieszkamy razem, znamy się od 3 lat. Bym taki moment że ciągle mialem na nią ochotę ale w pewnym momencie to minęło. Obecnie unikam seksu. Czuje się jakbym leżał w łóżku z facetem. Czy da się to odwrócić?
Ona mi się kompletnie nie podoba:<
#zwiazki #s--s #milosc

źródło: 1000005954
PobierzJeszcze przeproś że żyjesz xD to co mam nie omijać korków rowerem tylko stać jak debil na końcu sznurka 50 aut xD?
@Kretes69: Ale lateksowe wdzianko masz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Heady1991: Ciężarówka i inteligencja jak widać nigdy nie idą w parze.
@Kretes69: to po c--j jeździc rowerem skoro i tak stoisz w korku jak cymbał xD Tego jeszcze nei widziałem stać w korku rowerem :D
na palcach jednej reki moge policzyc sytuacje zeby w ostatnich 5 latach ktos mnie strąbił (ostatni raz jak osmielilem sie na pasie do jazdy w lewo i prosto stac i czekać na zielone, bo kolega za mna chcial jechac prosto xD) albo mrugal dlugimi na autostradzie xD
Czyli jesteś mocny w gębie jak siedzisz w samochodzie, brawo Ty.
Najlepiej jak wyjezdza taki pedalarz z bocznej drogi, oczywiscie bez patrzenia, to ja jeb jak najblizej krawedzi, klakson, i z otwartej placka na plecy xD sie nauczy