Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: witamy w świecie dysproporcji, proszę pobrać numerek i pogodzić się z losem. Takie życie - to akurat nie ironia. Nikt nie oczekuje od Pana niczego więcej niż przezwyciężania przeciwności losu i składania się na "systemowe ofiary opresyjnego ustroju mentalno-ekonomiczno-życiowego"
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Linnior88 najgorzej ze ludzie tego nie rozumieja. Nie ma szans dogadac sie z kims pozytywnym. Spotkalem ostatnio optymistke i to jest jak bicie glowa w mur. Wg niej ludzie sa cudowni a ja jestem zbyt negatywny xd
Podejrzewam ze by miala proby samobojcze i leczenie psychiatryczne gdyby miala dziecinstwo jak ja ale JUST BE POSITIVE BRO
@programista15cm ty to dobry, pod kazdym postem te wysrywy umoralniajace.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): E tam, moi rodzice srali za stodołą dosłownie, mojej dziewczyny budowali dom własnymi ręcyma, i dużo trzeba było robić żeby podskoczyć poziomy wyżej np. Wlwstawać o 5 rano na PKSa na uczelnie żeby wracać o 22, bo trzeba było pracować na pełnym etacie już od 1-szego roku studiów co było dużą żonglerką, uczyć się języków, ryzykować wyjazdy za granicę bez wielkich oszczędności, podejmować mądre decyzje z zarobionymi pieniędzmi,
  • Odpowiedz
Rozsmieszaja mnie laski, ktore chca pozytywnych facetow, ogarnietych zyciowo. Przeciez to przeciwienstwo.

@mirko_anonim: Nie, to absolutnie nie jest przeciwieństwo i skończ p!ed0(L)!ć głupoty lub chociaż miej odwagę robić to ze swojego konta na wykopie.
  • Odpowiedz
najgorzej ze ludzie tego nie rozumieja. Nie ma szans dogadac sie z kims pozytywnym. Spotkalem ostatnio optymistke i to jest jak bicie glowa w mur.

@mirko_anonim: Nie, najgorsze jest to iż sam najbardziej tego nie rozumiesz i próbujesz wyperswadować publicznie innym ludziom żeby klepali cię po plecach zgadzając się z tobą. Dogadywanie się z pozytywnymi ludźmi jest łatwiejsze ponieważ oni przede wszystkim nie negują wszystkiego.
  • Odpowiedz