@mirko_anonim: przyzwyczajaj się, z czasem zrobisz kalkulację i wyjdzie ci że 10min wątpliwej przyjemności nie jest warte całego wysiłku i wyjaśnisz fredowi że szkoda się usztywniać
problem jest taki, że jeśli kobieta powie, że jej coś w łóżku nie pasuje to część facetów uważa to za cios w kruche ego, stąd może wynikać brak rozmów.
- facet jasno nie określa tego czego chce -> reee trzeba rozmawiać, KO-MU-NI-KA-CJA, jak chcesz minimum wysiłku to musisz poprosić - kobieta jasno nie określa tego czego chce -> oj jaka biedna, na pewno bała się reakcji, wina faceta i jego
Gadanie, że jesteś przystojny i pochwały nic nie kosztuje i trwa 2 sekundy. Zrobienie czegoś dla partnera wymaga już więcej zaangażowania ale jak widać na to się już nie łapiesz.
@Noonecares123: tyle że to nie jest żadnym usprawiedliwieniem w tej sytuacji. jak laska ma problem, to wg waszej maksymy powinna z nim o tym porozmawiać i poprosić go żeby się bardziej starał, a nie że się na nim potajemnie odgrywa i tak sobie trwają w kółku s----------a.
zresztą tu serio nie ma wielkiej filozofii, jak facet jest wartościowy dla kobiety (i ona
✨ Autor wpisu (OP): @kabotyno A co za różnica co nas kręci skoro nie ma niczego z jej strony xD Nawet próby czegokolwiek, zainteresowania. No spoko ja mogę kupić elegancką bielizne ale nie w tym jest problem. Jakoś inne różowe potrafią się postarać dla partnera. To z bielizną to tylko przykład, nie jest mi do niczego potrzebna
Właśnie byłem w biedronce i mam hot tejk na czwartek.
Wbrew temu, co twierdzą jakieś prawaki i ich klakierzy, płacenie gotówką w sklepie nie jest domeną antysystemowców i libertarian, opierających się państwowej kontroli.
Jest domeną starych bab, meneli, robotników płacących o 7 rano za setkę oraz ludzi z wypisanym na twarzy opóźnieniem umysłowym.
Tymczasem zboczone majtki
@Noonecares123:
- facet jasno nie określa tego czego chce -> reee trzeba rozmawiać, KO-MU-NI-KA-CJA, jak chcesz minimum wysiłku to musisz poprosić
- kobieta jasno nie określa tego czego chce -> oj jaka biedna, na pewno bała się reakcji, wina faceta i jego
@mirko_anonim: Stara dobra prawda brzmi:
Gadanie, że jesteś przystojny i pochwały nic nie kosztuje i trwa 2 sekundy. Zrobienie czegoś dla partnera wymaga już więcej zaangażowania ale jak widać na to się już nie łapiesz.
@Noonecares123: tyle że to nie jest żadnym usprawiedliwieniem w tej sytuacji. jak laska ma problem, to wg waszej maksymy powinna z nim o tym porozmawiać i poprosić go żeby się bardziej starał, a nie że się na nim potajemnie odgrywa i tak sobie trwają w kółku s----------a.
zresztą tu serio nie ma wielkiej filozofii, jak facet jest wartościowy dla kobiety (i ona
@kosmita Zapamietam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
──