Aktywne Wpisy
damianooo8 +84
adi0 +687
Info ze sztabu kryzysowego:
Gość, który wczoraj ukradł dwie pompy odprowadzające wodę z zalanej piwnicy, został dzisiaj błyskawicznie osądzony i skazany na 8 miesięcy bezwzględnego więzienia - bez możliwości wcześniejszego wyjścia.
#powodz #wroclaw #kryminalne #sadowewyroki #zlodzieje #policja #polska
Gość, który wczoraj ukradł dwie pompy odprowadzające wodę z zalanej piwnicy, został dzisiaj błyskawicznie osądzony i skazany na 8 miesięcy bezwzględnego więzienia - bez możliwości wcześniejszego wyjścia.
#powodz #wroclaw #kryminalne #sadowewyroki #zlodzieje #policja #polska
#pies #psy #psiarze #pytanie #polska #zwierzaczki
Teraz zdarza mi sie pomieszkiwac z 40kg futrzata "bestia" :P Wychodze z nia na spacery, bawimy sie (czasem mam szramy na klacie jakby mnie niedzwiedz dorwal itp)
Zrozumialem jedno - pies to tylko zwierze i to jak sie bedzie zachowywac zalezy wylacznie od wlasciciela. A
@modzelem: Da się zauważyć.
@Wincyyyyj: Też nieszczególnie przepadam za tą grupą społeczną pomimo iż sam kocham psy. Nie jestem fanem jak pies lata samopas, bo cholera wie co ma w głowie zwierzę i właściciel co je puścił. Stwarza niebezpieczeństwo dla innych psów i ludzi. Lecz wykopki też widziałem wielokrotnie nienawidząc
@ForTravelSayYes: Mnie za dzieciaka nie pogryzla rasa szczegolnie niebezpieczna. Zwykly owczarek niemiecki.
Ale prawda jest co piszesz... Bardzo czeso niedorozwoje intelektualne chca sie "pokazac na dzielni" co to oni nie maja za
@thorgoth za żadną propagandę tylko za rasizm. Wstawiłam historię białej kobiety, która związała się z murzynem, zaszła w ciążę i skończyła w śmietniku z uciętą głową.
Bycie anty psiarzem nie ma związku z nie lubieniem psów. Kolega wyżej wyjaśnił.