Aktywne Wpisy

hansoloxd +244
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lujdziarski +685
No debil no xD
źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jakie były poprawne odpowiedzi ? Jakoś jestem w szoku ze sie nie udało. Dajcie znać będę spokojniejszy przynajmniej ...
Po prostu nie da się praktycznie w 350 znakach tego napisać lepiej niż napisać tak sam jak AI. AI po prostu idealnie ujęła ten opis. Cholera wie, może o to chodziło 😃
Możesz mieć dwa kody i oni to nazywali "życiami".
@DanteTooMayCry: Nic takiego nie miało miejsca, regulamin tez o tym nie mówił. Jak by tak zrobili to znaczy, że bardzo mało osób by przeszło i dorzucili trochę ludu. W sumie jest to jakoś prawdopodobny scenariusz, albo zwyczjanie coś rąbali, mieli więcej błędów
dwa życia to tylko chodzi o to, żę możesz
@DanteTooMayCry: To Twoja interpretacja, że mocno się skupili. Dla mnie zwyczajnie ;)
Ale racja z tym, że musi być jakiś powód. I tym powodem mogło by być właśnie mała ilość zgłoszeń albo zwyczajny jakiś błąd (bo jak wspomniałem mieli ich więcej). Za błędem przemawia to, ze wielu którzy na
Mają każdy tekst w systemie i nie potrzeba AI do sprawdzenia tekstu i wyszukania słów kluczowych w różnych odmianach (tak jak nie tylko "złoto", ale i "złote", "złota" itd).
Co najwyżej odrzucone przez automat będą sprawdzać ręcznie, dla pewności, że automat nie przegapił czegoś np. z powodu błędu gracza, który zrobił literówkę. Chociaż osobiście, bym olał, skoro osoba nie potrafi sprawdzić tekstu
@DanteTooMayCry: Oczywiście, że będą robić to ręcznie. W sensie finalna ocena, bo regulamin wprost o tym mówi.
A wcześniej będą najprawdopodobniej (chociaż regulamin nic o tym nie mówi ;) ) właśnie
Komentarz usunięty przez autora
50 tys ;D. Optymistycznie, nie powiem. Ja śledziłem w necie jak ludzie piszą o odpowiedziach i jakie były kłótnie. 90% to odpadło tylko na pytaniu o trójkąty (pomijając, że może były błędy i złe odpowiedzi
@DanteTooMayCry: No to by wiele powiedziało, zobaczymy w okolicach 12 czy coś napiszą
@DanteTooMayCry: w jakim drugim wątku? Przegapiłem
@DanteTooMayCry: Dobra znalazłem
Miałem podobne rozkminy jak Ty.
Jednak wskazówka brzmiała, że nie liczy się ilość a znaczenie, więc założyłem, że nie trzeba mieć 8 tych wyrazów a skupić się na
Oj, to raczej mega błąd.
To
@DanteTooMayCry: Nie kupuję tego, 350 znaków to jest nic i z definicji jest mało.
@DanteTooMayCry: Po przemyśleniu stwierdziłem, że masz rację, dla mnie koniec, przekombinowałem.
Powodzenia :)