Wpis z mikrobloga

Zaczęło się, powolny najazd niedzielnych eurowizyjczyków na tag.
Narzekanie na to że konkurs polityczny, że Europa nie ma gustu, że wygralibyśmy gdyby...
Już pomijam że konkurs lewacki, kiczu i w ogóle jak to można oglądać - chociaż typ sam ogląda i śledzi XD
No i oczywiście, Eurowizja się skończyła jak wygrała baba z brodą XD. btw 10 lat temu!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#eurowizja
PlanetHell - Zaczęło się, powolny najazd niedzielnych eurowizyjczyków na tag. 
Narzek...

źródło: conchita-wurst-2014-r

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
@PlanetHell: ej, ale dlaczego właściwie nikt nie mówi, że konkurs się skończył w '98, gdy wygrał trans? i czy w przypadku, gdyby wygrała Szwajcaria (czyli nonbinar z piosenką o nonbinarności) to konkurs skończy się powtórnie, ostatecznie czy może tak jak skończyła się Szwecja/Francja/Europa według prawaków? xd
  • Odpowiedz
@PlanetHell oglądam Eurowizję od 2021 regularnie (#!$%@? się samotnie w delegacji i tylko to było w tv hotelowym, od tego czasu kocham Dadi Freyr), więc to moja 3 gdzie siedzę i czytam o wykonawcach, robię sobie playlisty czekam cały rok jak #!$%@?. Kocham to wydarzenie i nie mogę się już doczekać ()
  • Odpowiedz
@PlanetHell: a jaką oglądalność notuje ten konkurs w samej Polszy? Z tego co się orientuje to chyba nie bijemy rekordu oglądalności. Są kraje, które wysyłają swoich reprezentantów choć sam konkurs nie przyciąga szczególnej uwagi widzów w danym państwie,
  • Odpowiedz
@LibertadParaTodos trochę trudno zliczyć tę oglądalność od czasu jak Orzecha nie ma TVP tylko ściąga część widowni na swój kanał. Myślę że jesteśmy gdzieś po środku, daleko nam do takiej Skandynawii gdzie to jest totalne szaleństwo, ale są też kraje z dużo mniejszym zainteresowaniem
  • Odpowiedz