Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +704
Mireczki, dzisiaj wjeżdżamy z grubym tematem. Po medialnej burzy na temat zadłużonej agencji marketingowej Roberta Lewandowskiego (STOR9) przyjrzałem się 30 spółkom naszego narodowego czempiona no i znalazłem więcej niż się spodziewałem.
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
źródło: fb1-2026-03-22-1
Pobierz
kutang__pan +25
źródło: 1000010453
Pobierz

Cat Quest II orz Orcs Must Die! 3 za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
Cat Quest II METASCORE: metascore: 76/ user score: 7.8
Cat Quest II STEAM: Przytłaczająco pozytywne (4,308 ocen)
Orcs Must Die! 3 METASCORE: metascore: 77 / user score: 7.1
Orcs Must Die! 3 STEAM: Bardzo pozytywne (8,912 ocen)
DATA WYDANIA:
Cat Quest II 19 września 2019
Orcs Must Die! 3 4 lipca 2020
AKTUALNE❗ do 09.05 godzina 17:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy wołania.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #grajzwykopem #gryzadarmo #zainteresowania
źródło: temp_file3254217221426193938
Pobierzźródło: temp_file6199166558745729007
Pobierz