Aktywne Wpisy

Arbuzlele +788
KorpoRozowa +2
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 67.0% (325)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 33.0% (160)

Burnout Takedown
Nie ma to jak kłamać... To nie pierwszy raz jak ktoś na allegro jest taki perfidny. Pisać o czymś, o czym się nie ma pojęcia, tylko by coś komuś wcisnąć.
1) Sprzedawca twierdzi, że gra jest po polsku. Nie jest - mam taką samą, to wiem.
(Prawdopodobnie) wszystkie gry na PS2 z polskiej dystrybucji (polskie napisy na okładce), które mają język polski mają z przodu okładki napis "PL".
Na poniższej liście tej gry nie ma:
https://strefapsx.pl/gry-po-polsku-psx-ps2/
2) Oszust, znaczy sprzedawca twierdzi, że pudełko jest oryginalne. Oryginalne pudełko powinno być niebieskie, nie czarne, a w środku nad płytą powinien być napis PS2, którego tu nie ma.
Pomijam już opis stanu technicznego, bo nie jest to tak dobry jak według opisu.
źródło: temp_file1251338889977234947
Pobierzjedyny wynik na xenogears
źródło: c8fa1ee44fdab1bab275c4f17bb8
Pobierz@frutson niestety, u nas w sumie ze wszystkim jest problem i na każdym kroku jakiś Janusz Biznesu się znajdzie xd