Aktywne Wpisy

tabpaw +198
Tak sobie myślę o tym wszystkim co się dzieje w Polsce na rynku nieruchomości to załamuję ręce...
Mam 25 lat i kurczę no chciałbym w końcu mieszkać na swoim. Jestem reprezentantem młodych, przeciętnych ludzi, którzy mają pracę (nie, nie 15k IT), mam dziewczynę, jakieś wizje przyszłości lub po prostu już tylko marzenia. Nie mam bogatych rodziców, nic od nikogo nie dostałem, a w tym kraju nawet nie mogę się w pełni usamodzielnić
Mam 25 lat i kurczę no chciałbym w końcu mieszkać na swoim. Jestem reprezentantem młodych, przeciętnych ludzi, którzy mają pracę (nie, nie 15k IT), mam dziewczynę, jakieś wizje przyszłości lub po prostu już tylko marzenia. Nie mam bogatych rodziców, nic od nikogo nie dostałem, a w tym kraju nawet nie mogę się w pełni usamodzielnić

Salido +245
Minął 11. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
65 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
69 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
65 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
69 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-411243-22
Pobierz

źródło: temp_file9010063762792658294
Pobierz@melba: Ogarnij sobie dobrego fizjo. Tylko nie takiego, co chce widzieć klienta trzy razy w tygodniu u siebie w gabinecie.
@panmimoskok jak jest zwyrodnienie lub masz biodro do roboty to fizjoterapia tylko odwlecze temat, a wydasz dziesiątki tysięcy złotych. Za to ułatwia to operację, kiedy okolice są rozpracowane i na pewno przed samym zabiegiem warto pochodzić
@programista15cm ogólnie staram się aktywnie spędzać czas. Na ten moment nawet nie mam w planach operacji, ale wiem że w przyszłości będzie taka konieczność i zastanawiam się z czego będę zmuszony zrezygnować.
Piłka nożna mniej, ale w tenisa już podobno jako tako mogę
Ogólnie bycie wytrenowanym przed operacją daje niesamowity boost względem reszty
Martwić na zapas sie nie mam zamiaru ale byłem trochę ciekawy jak to wygląda po zabiegu.
Dzięki i powodzenia :)
Na nartach w sumie jeździłem do samego końca, byłem 4 razy w tym roku. Pod koniec już na fragmencie HGH żeby chrząstkę stymulować i w ogóle chodzić.
Jak trzeba było dalej podejsc to mi narty kolega nosił, bo widzial jak boli... Ale na