Aktywne Wpisy
Tęsknicie czasem za pierwszymi, niewinnymi miłościami? Ja czasem tęsknie za Adasiem z podstawówki, co mi mówił ładnie cześć i odprowadzał do szkoły.
Teraz robi czasem biznesy z moim ojcem i się boję, że go spotkam w końcu i umrę ze wstydu.
Teraz robi czasem biznesy z moim ojcem i się boję, że go spotkam w końcu i umrę ze wstydu.
drivent +14
Trzeba było Januszowi to samo powiedzieć jak odmówił podwyżki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Undying: następnym razem lepiej nie mów, gdzie idziesz. Po co masz słuchać takich bzdur
@Undying: to nie jest to samo :)
jak się w nowej pracy pytali ile chciałbyś zarabiać to też zacząłeś narzekać na zarobki? czy konkretnie gadać o tym ile chcesz zarabiać?
@Undying: sam dojeżdżam 30km w jedną stronę. Jak pierwszy rok był spoko, to teraz po 3 latach ciężko jest wstawać 4:30 na ranną zmianę. Ale jeszcze ze dwa lata i szukam czegoś bliżej.
@Undying: A jakie masz?
@Undying: Nooo... dlatego idziesz gdzie indziej xD
@3and3: te 3000 brutto to zeżre mu paliwo i ew. naprawy auta, bo bedzie szybciej wyeksploatowane. Wiec nie wiem, czy taki wygryw. No i najwazniejsze, 35km i to zalezy gdzie mieszka, to okolo minimum 30 minut jazdy, jak w okolicach duzego miasta to pewnie nawet wiecej a jak z jakiejs wiochy jest to w ogole. Wiec tak srednio bym powiedzial. 70km dziennie to 350km tygodniowo
@seniorwykopek: 1600km miesiecznie za 800zł?
@enzojabol: Kiedyś, z jednego końca Szczecina na drugi, jechałem prawie 3h komunikacją miejską. Samochodem, bez korków pewnie wyszłoby około 1h.
@Undying: ale bym się zagotowała na taki teskt