Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1907
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +168
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
#samochody #mercedes #motoryzacja
A samo GLC całkiem wygodne. Żona ma 400e i daje radę, jako auto drugiego wyboru ;) Jakby mieć do tego V8 to jest ideał.
@piotrow: @Retoryk G---o prawda, samochód trzeba kupować z głową na karku a nie w dupie. Prawda jest taka, że w większości kupujecie auta które wam służą jedynie do masturbacji przed swoimi znajomymi bo i tak nie jesteście w stanie wykorzystać ich potencjału i przepłacacie za wszystko od kupna po ubezpieczenie.
Jeżeli ktoś w ogóle rozważa kupno AMG to z pewnością nie stawia go w kontrze do rozsądnego samochodu, a przy zakupie nie kieruje się tylko rozsądkiem. Jeżeli kogoś stać żeby przepłacać, bo po prostu chce mieć taki samochód, to dlaczego nie?
1. Przestańcie sobie dodawać, absolutnie nigdzie nie napisałem iż każdy ma jeździć ''rodzinną skodą'' wręcz przeciwne, swoją drogą twoja wypowiedź brzmi jakby jeżdżenie nawet tą skodą rodzinną to był jakiś przytyk i właśnie z tym mam największy problem w tej kwestii. Ci k#rw@ pseudo miłośnicy motoryzacji którzy są tak naprawdę motoryzacyjnymi dresiarzami śmiejący się z tego, że ktoś sobie
@Retoryk: chłopie, tutaj jest klub wzajemnej adoracji względem Dacii albo Renault ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie szukaj tutaj wiedzy dot. v8 MB. szukaj na grupach fb dot. tego modelu