@grzemiak: klasyk, ja tylko na chwilę. U mnie pod blokiem jest tak non stop. I tekst typu: przeciez każdy tak tutaj parkuje XD A ja mówię wtedy, ze każdy kradnie czy to tez nic? XD
@haabero: czy to nie ulica Cetysowny na Mokotowie? Zajebiste osiedle bez miejsc parkingowych dla kogoś kto przyjedzie tam cos załatwić a nie ma znajomego ktory wpusci go za bramę
@grzemiak: Jak ma być dobrze jak mandat za nieprawidłowe parkowanie jest mniejszy niż kara za jazdę bez biletu. Buraków jest niestety dużo. Też nie lubię wieszać roweru na tych wieszakach, raz mi uszkodził przerzutke, ale po prostu nie wsiadam do rowerowego. Poza tym uważam że zawsze trzeba być po prostu jak najmniej uciążliwym dla innych.
@haabero: Całe miasteczko Wilanów tak wygląda. Każdy kto tam próbował zrobić jakikolwiek biznes który miał przyciągnąć kogokolwiek spoza miasteczka szybko go musiał zamykać.
@haabero: Tak, ponieważ inne biznesy szybko upadały. Więc nie będzie tam nigdy np. super fajnego klubu, czy restauracji tylko co najwyżej jakieś średniaki. Kto wie, może tramwaj trochę pomoże.
A ja mówię wtedy, ze każdy kradnie czy to tez nic? XD
źródło: 20240424_213753
Pobierz@haabero: Tak, ponieważ inne biznesy szybko upadały. Więc nie będzie tam nigdy np. super fajnego klubu, czy restauracji tylko co najwyżej jakieś średniaki. Kto wie, może tramwaj trochę pomoże.