Aktywne Wpisy
BarLak +19
Hej wykopki zdecydowałem się zorganizować zabawę dzięki której nie dość że można zrobić dobry uczynek to jeszcze można coś zarobić .
Zasady bardzo proste udział biorą osoby które polubiły post plus obserwują tag #shelterbet <---- do obserwacji
Zasady:
Osoba która pierwsza poprawnie wytypuje poprawnie dokładny wynik meczu Tottenham - Chelsea
-Otrzymuje 50zł + 50 zł na wybrane schronisko bądź zbiórkę
Zasady bardzo proste udział biorą osoby które polubiły post plus obserwują tag #shelterbet <---- do obserwacji
Zasady:
Osoba która pierwsza poprawnie wytypuje poprawnie dokładny wynik meczu Tottenham - Chelsea
-Otrzymuje 50zł + 50 zł na wybrane schronisko bądź zbiórkę
Teuvo +14
Jak wy to robicie, że jesteście tak obrzydliwie szczęśliwi (╯°□°)╯︵ ┻━┻
1 - Jest auto, co czesto parkuje na srodku w hali garażowej u mnie w bloku, poza miejscem postojowym. No i wczoraj tak się złożyło jak wychodziłem ze swojego (które minutę wcześniej postawiłem), to podjechał ten samochód i się postawił. Więc poczekałem jak ten człowiek będzie wychodził i mówię, że tu nie można stawiać. A on się popatrzył na mnie i "No i co z tego?" xD Po czym mój różowy do niego, że stwarza zagrożenie i utrudnia wjazd/wyjazd innym pojazdom. A on klasycznie "Dobra, nie przesadzajmy, ja zawsze tylko na chwile" (szkoda, że ta chwila czasem trwa zazwyczaj kilka godzin).
2 - Jechaliśmy wieczorem z różowym z rowerami pociągiem KM z #warszawa do #polskapowiatowa. Pociąg za*ebany ludźmi. Weszliśmy do przedziału dla rowerów. Widzimy, że 3 rowery wiszą, więc jeszcze 3 wieszaki wolne. Ale siedzi jakis typ z rowerem niepowieszonym. Więc różowy do niego podeszła i grzecznie poprosiła, czy mógłby rower powiesić. Typ twardo, że nie xD No to się spytała czemu, a typ, że on to ma drogi rower i nie chce se porysować felgi w kole xD No to powiedziałem tam z oddali, że my jak stoimy z rowerami w przejściu, to blokujemy to przejście dla osób, które są bez rowerów, a dodatkowo regulamin przewozu mówi, że rower trzeba tak ustawić, żeby nie przeszkadzał, czyli w takim wypadku trzeba go powiesić. No i typek się zagotował i mówi, żebym regulamin to se wsadził xD Powiedziałem tylko "spokój tam", a on w końcu wziął ten swój rower i poszedł w przejście. Dalej nie kontynuowałem już tematu.
Ehhh kurna jeszcze dzikie ludzie w tym kraju. W Polsce jak w lesie
#patologiazmiasta #wpolscejakwlesie #polacyrobacy #patologia #polakirobaki #zalesie
A ja mówię wtedy, ze każdy kradnie czy to tez nic? XD
@haabero: Tak, ponieważ inne biznesy szybko upadały. Więc nie będzie tam nigdy np. super fajnego klubu, czy restauracji tylko co najwyżej jakieś średniaki. Kto wie, może tramwaj trochę pomoże.