Aktywne Wpisy
Random7777 +281
Dziś widziałem jak n------y chłop szarpał po ziemi swoją laskę. Na szczęście zachowałem zdrowy rozsądek i przypomniałem sobie że jest równouprawnienie i że na #tinder zawsze byłem traktowany przez #p0lka jak śmieć. Udało mi się pokonać prymitywne męskie instynkty nakazujące bronić kobiety i nie zareagowałem, tym samym nie wpakowałem się w kłopoty jak typowy bezmyślny białorycerz. A polka dostała to na co zasłużyła od partnera którego sama wybrała.
ArtBB +179

źródło: 1000012094
Pobierz
#bekazpisu #tvpis #heheszki #humorobrazkowy
https://rozrywka.o2.pl/film/krzysztof-ziemiec-byl-gwiazda-tvp-zdjecie-z-irlandii-obieglo-siec-7021018588449696a
źródło: temp_file6371286540101531358
PobierzRozumiem po latach bezrobocia, ale kilka miesięcy po oderwaniu od koryta z kilkudziesięcioma tysiącami miesięcznie? XD
bo PiS po 5 miesiącach posiadania TVP zdążył zrobić już totalną tube propagandową
Sam sobie zapracował na to jak skończył, nie żal mi go...
Oooo, jest i symetrysta XD
@garfild1994g:
Rozumiem Kaluznego, że nie zapewnił sobie sportowej emeryturki, bywa.
@Pokojowa: smiejesz sie, ze ktos uczciwie pracuje? No tak, fajnopolacy tak maja xd
@garfild1994g:
źródło: 1000019603
Pobierz@garfild1994g: zajebiście, że ludzie którzy pracują przy remontach to są śmiecie "na dnie". Strach pójść do pracy innej niż biurowej by się nie skompromitować #robpill
Ale teraz już nie ma tuby to tamci zrobili tubę XDD