@Neosarmata: tej, no właśnie! A tak w ogóle, to czy nasi ludzie są w posiadaniu jakiejś kompilacji najbardziej srogich antypolskich wyrzygów bestii? O ile mi dobrze wiadomo, to szef OMA – Dariusz Matecki, jest posłem Suwerennej Polski. Przypominam, że nie tak całkiem dawno ksiądz Napierała życzył Ziobrze śmierci z powodu choroby i fantazjował o oddaniu 10 milionów wyborców obecnej opozycji Białorusi. Tego typu teksty mogą się Panu Posłowi nie spodobać
@Zayatzz: Ja rozumiem że doktorka trzeba co jakiś czas temperować, ale jest potrzebny w ekosystemie jako przeciwwaga dla takich przygłupów jak Matecki właśnie.
@Zayatzz: Obiektywnie może i nie, ale jak poradzą sobie jego antropomorficzni widzowie bez strumieni świadomości PRAWDY, ksiądz jest prawdopodobnie ich jedyną ostoją. Paradoksalnie bezużyteczne jednostki mogą być postrzegane jako niezbędne.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link