Aktywne Wpisy
mickpl +1326
Ksiega_dusz +32
Jak zamierzacie dociągnąć do emerytury jako programiści, mając na uwadze aktualny rynek pracy, rosnącą podaż programistów oraz dynamikę branży, technologii?
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
Prezydent Niemiec robi tradycyjną niemiecką potrawę w Polsce znaną jako miesiana-miesiana na cienkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@granulat_dla_POsmaku: No tak, bo słownik języka polskiego na stronach PWN redagują głąby. XD
Poza tym, kiedy publikujesz tego typu informację, to wypadałoby podlinkować, a nie wrzucać obrazek z d--y
@StaryWedrowiec: Tak dlatego czytając artykuły naukowe to widzę tylko polski cudzysłów (nie licząc anglojęzycznych prac), tym samym pokazujesz, że nawet czytać nie umiesz, po raz kolejny zero zdziwienia. xDDDD
Jakbyś czytać umiał to nawet PWN wskazuje na polski cudzysłów. Jakim cudem ty zdałeś podstawówkę? xDDDD
@granulat_dla_POsmaku: Patrząc na twoje zachowanie domniemam, że jesteś przykładem punktu drugiego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@granulat_dla_POsmaku: Piękny argument ad personam. To wiele o tobie mówi. Myślisz, że jak napisałeś pracę naukową, to jesteś mądrzejszy od innych, nie mylisz się nigdy i wiesz wszystko, a nawet wiesz "lepiej" od redaktorów słownika języka polskiego publikowanego przez PWN. Brawo, Jasiu.
Mogłem się tego spodziewać. Dzięki
@granulat_dla_POsmaku: Pięć minut po opublikowaniu komentarza walisz kolejny, twierdząc, że nie mam argumentów?
Lecz się, mitomanie-nerwusie i przyjmij do wiadomości, że tylko ty podczas dyskusji porzucasz inne czynności, bo musisz odpisać natychmiast, żeby cię nerwy nie zżarły. Współczuję i polecam nervomix albo wizytę u psychiatry.
@granulat_dla_POsmaku: Masz. Obejrzyj coś ciekawego, bo ewidentnie się nudzisz, Jasiu.
@granulat_dla_POsmaku: Przegrywem jest ktoś, kto wysuwa "argumenty" ad personam, nie może wytrzymać więcej niż 5 minut na odpowiedź w dyskusji i uważa, że autorami zasad pisowni publikowanymi na stronach PWN są głąby. A teraz sio!
Poza tym argumenty ad personam, weź mnie nie rozśmieszaj, sam je stosujesz na tym portalu. xDD