Wpis z mikrobloga

Razem z @cycjusz157 opracowaliśmy trochę lepszą relację, z lepszymi szczegółami, chociażby dlatego, że @SScherzo prosiła o nicki. Wrzucamy z mojego konta tym razem, wszystko widziane oczami Cyca.

A więc drogie mirki, czas na MOJE podsumowanie wykopiwa, które odbyło się wczoraj.

#!$%@?ę, więcej nie pójdę, ponieważ jest to zbieganina ludzi, którzy na dobrą sprawę powinni się leczyć, przyjmować leki ze względu na swoją chorobę psychiczną. Człowiek rozsądny powinien dobierać sobie towarzystwo - ja to robię - zadaję się z ludźmi, którzy mają ikrę, którzy potrafią się wyróżnić czymś pozytywnym, nie stalkowaniem dziewczyn, które potencjalnie mogłyby się pojawić na wykopiwie. Stalkowanie to dot. nie tylko imienia i nazwiska i profilu na fejsbuku, tylko tym czym się zajmują na co dzień, wynalezienie wszystkich kont na portalach czy to społecznościowych czy nawet na imgurze.

W związku z tym chciałbym serdecznie pozdrowić @getrag i @KKBystry mam nadzieję, że się już nigdy nie spotkamy

Do tej pory myślałem, że stulejarność szeroko pojęta na wykopie to jest bardziej kpina, po prostu ktoś sobie bekę kręci to i ja się dołączę - #!$%@? NIE. To jest najprawdziwsza prawda, wszystkie wpisy o stulejarnych podbojach wykopków są jak najbardziej prawdopodobne o czym można się doświadczalnie przekonać poznając niektórych. Ostatnio do mojej dziewczyny napisał @fledgeling próbując ją wyciągnąć na łyżwy, chciała, żebym też poszedł, nie chciało mi się, więc JAK SĄDZICIE CO JEJ TA STULEJA NAPISAŁA?!?! ŚWIETNIE, POKAŻE CI PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNĘ.

ALBO JESZCZE #!$%@? LEPIEJ, JESTEŚMY W AKADEMIKU I KTÓRYŚ PYTA MNIE JAK ZAGADAĆ DO JAKIEJŚ PANIENKI, NO JA #!$%@?, RZUĆ W NIĄ KASZTANEM CHOCIAŻ.

Pominę już cholerny fakt, że przychodzą ludzie #!$%@?ć się, a gadają o grach, systemach operacyjnych i wszystkim z tym związanym, bo ok, jesteśmy na wykopie, taka społeczność.

Oczywiście są wyjątki - pozdro dla kumatych(nie będziemy się lizać po fiutach wrzucając poszczególne nicki), z Wami raczej kontakt mi się nie urwie i niektórzy po prostu sprawiają wrażenie sympatycznych.

#warszawa #tfwnogf #wykopiwo #gorzkiezale #stulejacontent
Pobierz
źródło: comment_8zFJ3S37yNHKI0g12QV10u3XcneYkwmC.jpg
  • 883
@getrag: Tylko nie wziąłeś pod uwagę, że nie mam ochoty na nieswój temat dyskutować. odpowiedz

@TedUnabomber666:

1. dla mnie ten wpis pachnie podkolorowaniem

2. Sam grasz skrzypce stulejarza rycerzyka, który zachowuje się jak adwokat, jak chłopak miał ochotę pogadać z laską, to miał, nie Twoja sprawa, już nie zgrywaj wielkiego obrońcy dam

3. po wpisie wnioskuje, że sprzedałbyś własną matkę za 30 srebrników

4. poziom dyskusji lvl minus 100, te
1. dla mnie ten wpis pachnie podkolorowaniem

@DeReFeRencja: a tak nie jest

2. Sam grasz skrzypce stulejarza rycerzyka, który zachowuje się jak adwokat, jak chłopak miał ochotę pogadać z laską, to miał, nie Twoja sprawa, już nie zgrywaj wielkiego obrońcy dam

@DeReFeRencja: czytać ze zrozumieniem nie potrafisz, sto razy napisałem, że jest to wszystko z punktu widzenia @cycjusz157 ale #!$%@? tam

3. po wpisie wnioskuje, że sprzedałbyś własną matkę za
@TedUnabomber666: dno dna! Tak Ci powiem, bo nie warto się nawet z Tobą słownie bić. Taki wielki rycerzyk na wykopie, a w realu gęby byś nie umiał otworzyć. Nieładnie chłopaki 1. naskakiwać na kobietę 2. psuć opinię komuś w necie, to co było na wykop party powinno tam zostać, a nie roznosisz. Nie jesteś lepszy od tych, którzy biegają po wykop party, robią fotki, nawet wtedy gdy są zakazane i wrzucają
Taki wielki rycerzyk na wykopie, a w realu gęby byś nie umiał otworzyć.

@DeReFeRencja: ojoj, a jestem śmieszkiem numer jeden :<

Nieładnie chłopaki 1. naskakiwać na kobietę

@DeReFeRencja: jesteś jakaś lepsza bo jesteś kobietą? #!$%@? z kim ja rozmawiam

2. psuć opinię komuś w necie, to co było na wykop party powinno tam zostać, a nie roznosisz.

@DeReFeRencja: to oni sami ją sobie psują.

. Nie jesteś lepszy i