Wpis z mikrobloga

@Itslilianka: kup sobie opla astrę z 2000 roku. Niezniszczalny, od lat świeci się połowa lampek a jeździ. 3k na olx to cena jak za telefon. Części zamienne? Jak się coś zepsuje możesz włożyć do środka pudełko po lodach, podpiąć przewody i jedzie dalej. To jest auto dla rozsądnych.
  • Odpowiedz
...moje wymarzone auto z czasów dzieciństwa. () Na co zwracać uwagę?

@Itslilianka: na wiek. TRochę się przez te 20 lat zmieniło na świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Itslilianka: daj spokój. Miałem podobne, w benzynie z gazem, taki sam przebieg, wydałem na nie 10k. Pojeździłem pół roku zanim rozsypał się silnik. Ono tylko na zdjęciach tak wygląda. Nie kupisz w tej chwili używanego auta poniżej 15k który pojeździsz dłużej niż 1-2 lata. Im lepiej będzie wyglądał na żywo tym bardziej będzie miał spaprane bebehy
  • Odpowiedz
@Itslilianka na co zwracać uwagę? Na inne auta xD a tak serio to chyba 4.2 w benzynie będzie bezpieczniejszym wyborem niż 5.0 TDI. Chociaż wrażenia z jazdy tym wielkim dieslem są wyborne, jechałem starym Touragiem z czymś takim to ciężko to było porównać z czymkolwiek innym. Po prostu ryczący bunkier który bez problemu osiąga 220-230 km/h.
  • Odpowiedz
kup sobie opla astrę z 2000 roku.

@Panas: co ty porównujesz? xD Phaeton to serio klasa premium, a zgniły 24 letni opel to jest trumna na kółkach xD
  • Odpowiedz