@Itslilianka jeśli to nie jest troll to na miłość boską jak już masz brać phaetona to weź 3 litrowego diesla albo benzynę 3.2 bo nie wyrobisz finansowo, no chyba że masz rzeczywiście nadmiar gotówki i wielokrotność tej wartości auta na serwis nie robi na Tobie wrażenia, ale to wtedy już szukałbym 6 litrowe W12
@Itslilianka: bierz ;p Benzynę oprócz W12 i oprócz diesla V10 Jest prężne forum Phaetona to Ci chętnie pomogą. Nie wiem skąd jesteś ale pod Poznaniem jest serwis gdzie robią tylko Phaetony. Marzenia trzeba spełniać :)
jestem przygotowany na wydatki. Ciekawe ile oc mi wyjdzie xD
@Itslilianka: skoro martwisz się o OC w tym samochodzie to nie jesteś przygotowany na wydatki. Kupujesz to auto to musisz cenę z ogłoszenia pomnożyć razy 4 i wtedy możesz spać względnie spokojnie.
@Itslilianka: Jak chcesz wydziwiać z takimi limuzynami to kup sobie coś bezpiecznego i względnie taniego, coś co będzie wyraźnie droższe w utrzymaniu niż auta segmentu D, ale nie zabije cię finansowo i nie będzie się j---ć co chwilę na tysiące złotych, np. Citroen C6, Peugeot 607 i Renault Vel Satis. Choć w przypadku tego ostatniego może być różnie, na pewno jest to mądrzejszy wybór niż Phaeton najeżony jak s-------n niestabilną
@Itslilianka: nigdy bym nie kupił takiego samochodu od jakiegoś podczłowieka co napisał KLIMA WENTYLE MASAŻE wielkimi literami. Po prostu na 99% to jakiś burak i cwany k---s.
@Itslilianka: Elektryka, pneumatyka, ładowanie aku, otwieranie bagażnika, poduszka pod silnikiem. No i poszukaj dobrego elektryka w pobliżu, bo wcześniej czy później będzie potrzebny. Auto sztos, co prawda miałem V8, ale to jeden z lepszych samochodów jakimi jeździłem. Czasem auto trzeba kupić sercem. :-)
Benzynę oprócz W12 i oprócz diesla V10
Jest prężne forum Phaetona to Ci chętnie pomogą. Nie wiem skąd jesteś ale pod Poznaniem jest serwis gdzie robią tylko Phaetony. Marzenia trzeba spełniać :)
Następny ekspert ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Normalne V10 z dwóch R5
@Itslilianka: skoro martwisz się o OC w tym samochodzie to nie jesteś przygotowany na wydatki. Kupujesz to auto to musisz cenę z ogłoszenia pomnożyć razy 4 i wtedy możesz spać względnie spokojnie.
Czyli wychodzi na to że robił 10k rocznie.
Kurtyna xDD
@Itslilianka: to moze powiedz ile masz przygotowane na wydatki w pierwszym roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LifeReboot: czyli handlarz xD